Godnatt alla fina!


Idag har jag trippat runt i en Odd Molly tunika (finns hos Daisy på Vinderen) och jeans från Zara. Under tunikan har jag bästa långa linnet från Ti-Mo (ni vet det med spets nedtill), hur comfy som helst.

Uff vad det är äckligt med magsjuka…. 🙁  eller vad jag nu har? kanske en matförgiftning?  Sist jag mådde så här var då jag blev matförgiftad i Thailand för ca 2 år sedan och Johanna är så ovan att se mig dålig så ikväll har hon kommit fram till mig i soffan flera gånger och gett mig en varm kram och sagt “Glad i dig mamma!”. Hur sött som helst och det hjälpte mig att må lite bättre 🙂 


Är det någon mer än jag som drömmer om en Alexia? Väskan som fått sin namn från Alexia Chung? Jag blev påmind om den – igen – idag då jag läste en artikel i Finansavisen om de långa väntelistorna

Nu ska jag hoppa i säng och jag funderar på om jag kanske ska låna en av Johannas blöjor som ligger i skåpet? för när det sker så sker det… 😉 Sorry, ska inte gå in på fler details.  Ser fram emot en ny bättre dag imorgon !

NaTtAkLeM! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Godnatt alla fina!”

 1. Fy, stackars dej. Magsjuka är verkligen hemskt. Hoppas att du mår bättre snart!

  Jag önskar er en mysig påskhelg!

 2. Jonas says:

  http://nytorgsgatan.blogspot.com/2010/03/manadens-qx-kille.html

  Jag skickar lite norsk kärlek. Eller norsk hud..

  Krya på dig bästa.

  J

 3. A says:

  Krya på dig, din blogg är bäst 🙂

 4. Lina says:

  Ush, krya på dig!

  Ang alexa så var jag först jättesugen. Men sen var jag och tittade på den och jag upplever den som plastig. Inte alls samma fina skinn som i bayswater t.ex. Min nästa mulberry får bli en daria hobo istället =)

 5. fru Svensson says:

  Vill skicka en "Krya-på-dej-Kram"
  samt påskKramar till er alla.
  Hoppas JIG och Johanna slipper bli smittade.
  Trevlig helg.

 6. Nina says:

  Underbar väska!

 7. Tusen TACK för era trevliga kommentarer ! 🙂

  Elin-
  Ja, det är helt förfärligt så jag hoppas att jag får må bättre idag.

  Jonas-
  Nästa gång vi ses måste du fotografera mig & Johanna. Men med kläder på 😉 Love you !!

  A-
  Taaack !! nu blev jag lite friskare ! 🙂

  Lina-
  Det låter som att jag måste ta mig en tur till butiken och se på väskan… Tisdag it is !

  fruSvensson-
  Underbara du! Jag önskar dig en fantastisk påsk fylld av sköna dagar och massor med godsaker 🙂 Hälsa familjen ! När blir nästa resa för er? Kramar!

  Nina-
  Ja, visst är den snygg !

  PÅSK-KRAMAR till er alla !!! 🙂

 8. Sandra J says:

  Hej AnnaStina

  Fy vad tråkigt att du mår så dåligt 🙁 Jag vet PRECIS vad du pratar om då jag fick vinterkräksjukan, ögoninflammation, förkylning med halsfluss och efter det magsjuka igen inom 2 veckor. Också gravid på det.. Ja, det var inte jätte roligt, så jag känner verkligen med dig!!! Hoppas att du känner dig bättre under dagen nu iallafall. Det brukar ju som tur är inte hålla i sig så länge.

  Önskar dig en underbar påsk och hoppas ni får det riktigt mysigt 🙂

  Stor krya på dig kram! // Sandra J

 9. Malin says:

  NK i Göteborg har några i butiken. Jag köpte min igår utan att stå på någon väntelista 🙂 Den är helt underbar!

 10. Josefine says:

  Ja man ser den på många pics och jag är också kär! Nästan bra om den känns "plastig" så man kan sluta sukta 😉

  KRAM!

 11. Alexa vesken says:

  Forresten den heter Alexa ikke Alexia… Men et lite tips, Mulberry butikken i Oslo har lange ventelister, men på klesbutikken på "utland" på Gardermoen sp har de faktisk Alexa vesken! Utrolig men sant… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *