Godnatt bloggen!

Jag gillar Elins sovrum, det är lite hotell-feeling över det…

Det är dags att hoppa i nattlinnet (jag sover i en favorit från Lexington) och krypa ner i sköna sängen tillsammans med Residence .  De bjuder på hemma-hos bilder  från bl.a. Elin Kling (en blogg jag ofta tittar in hos) och Per Holknekt (“hans” kläder trippar jag gärna runt i).  Oh my, nu var det crazy många länkar här ser jag 😉  bäst att avrunda bloggdagen och ladda för en festlig fredag.

Sweet dreams darlings!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godnatt bloggen!”

 1. Jag ska nog köpa Residence imorgon när jag reser till Sthlm. Blir härligt att köpa svenska tidningar. Saknar dem när jag är i Norge (och Finland där jag befinner mig nu).

  Hoppas att ni får en riktigt fin fredag!

 2. Marianne says:

  Hei,
  Den HM pelsen i forrige innlegg, er den fremdeles tilgjengelig i butikk nå, tror du? Eller er den fra en tidligere sesong? Kjempefin er den 🙂
  God helg!
  mvh Marianne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *