Godnatt från Chalong!

Bangtao beach runt kl.18.15.

Phuket kl.03.20.

Förlååååt mitt dåliga bloggande idag… Vi var bara uppe på Sunwing 1 natt = 2 dagar och idag har jag jobbat den lilla tid jag suttit vid min dator (man köper internet-tid i receptionen, betalar  per time). Men jag har tänkt på er!! 🙂  Och jag har suttit och chit-chattat med den trevliga bloggisen från Jokkmokk + att jag har träffat en till bloggläsare, som jobbat på den fina barnbutiken Alma Lukke i Oslo.  Det är fantastiskt kul att träffa er som följer min blogg och att få ett ansikte till alla kommentar-namn!! 🙂

Puss on the beach!

Det var sååå mysigt och kul uppe på Sunwing och jag lastade ner massor med bilder innan jag slocknade på soffan (jag tror jag har somna-på-soffan-sjukan 😉  men de får ni se imorgon för nu måste jag verkligen dyka i säng för klockan är ju så mycket att det strax är morgon har i Thailand.

Önskar dig ett FAB fredagsmyyyyyyys !!

GoDnAtTKrAmAr! 🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Godnatt från Chalong!”

 1. Linda says:

  Var bara tvungen att gå in här för att få lite thai-känsla Så fina bilder på er! Kramar

 2. Linda-
  Tusen tack ! 🙂 jag är glad över att få sprida thai-känsla i vintermörkret! Önskar dig en härlig helg! Kram! 🙂

 3. Anna-Karin says:

  Åhh känns så kul att få ta del av någon som är i thailand,längtar så tillbaka.Vi har varit i KRABI och är så nöjd,vill verkligen återvända.Kram till er och fortsatt trevlig semester.

 4. Linda Ohlson says:

  Härliga bilder!! Mycket mysig och inspirerande blogg 🙂 Vi jobbar ju båda i modebranschen 🙂

  Ha det fint!

  Kram Linda

 5. Josefine says:

  WOW så härligt vännen! Jag hoppas du fått tankat massa energi av värme och sol och är redo för en vår i Oslo ( som kommer snart har jag bestämt!)

  Din kropp är ganska duktig tycker jag som tar naps då och då. Det gör inte min, kanske borde skaffa lite sovapåsoffanmood av dig?

  Puss & Kram!

 6. Härliga tjejer på en härlig strand. Så skönt ni har det. Här tittar solen fram över ett väldigt frostigt Göteborg med ett antal minus…vackert fast jag skulle byta det mot Bangtao anytime.

 7. Tussilago says:

  Hej!
  Tack för din härliga, positiva och inspirerande blogg. Jag läser den varje dag!

  Om ca 3 veckor ska jag besöka Thailand för första gången! Det är en jobbresa och vi ska besöka ett universitet för att kolla möjligheten till samarbete. Jag hoppas ju hinna med lite/mycket shopping på lediga stunder och undrar om du har några tips. Det är Bangkok vi ska till.

  Ha det riktigt gott och njut era sista dagar i solen!

  Kram

 8. Tarand says:

  For en fin kjole! Hvilket merke er den fra? 🙂

 9. LiseLotte says:

  Åh vi kom hem i från Sunwing för 2 veckor sedan. Ser att allt fortsätter sin gång där. Vackra bilder du bjuder på. 🙂

 10. Cajsa says:

  Tack för en härlig blogg. Vet du var man kan få tag på den oerhört fina DKNY klänningen – om man nu inte är i Thailand?
  Cajsa

 11. Tonje says:

  Så fin kjole du hadde på! 🙂 hvor henter du Solsiden episodene?:o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *