Godnatt fredag 23 november!

Allmänt

168397-1940
Här är min badflicka tidigare i kväll. Hon blir helt tokig om hon inte får sin tandborste BUMS! då hon badat klart! Hon bara älskar att borsta tänderna och insisterar på att göra det både morgon & kväll 🙂

Nu börjar jag bli sååå trött efter min slöa TV kväll i soffan. Jag har ätit hur mycket chips, dipp & kinasnacks som helst så jag borde skämmas 😉 Men – livet ska njutas! Champagnen däremot ligger kvar i kylskåpet och väntar på rätt tillfälle.. kanske imorgon? 🙂

Jag ska sätta mig och besvara era trevliga kommentarer från idag nu och sen ska jag krypa ner och drömma härliga drömmar hela vägen fram till imorgon bitti.

Imorgon är det föresten exakt 1 månad till julafton! Coolt! 🙂

Och just ja – jag har 2 uppgifter i helgen. 1. tipsa er om saker att shoppa till julkalendern både till era barn + till din kärlek. 2. skriva ett inlägg om "det här med barn" också kom jag på nu att jag måste visa er min underbara "barnrumsinredningsbok" jag shoppade igår. Den är lovely!

God natt & Sov gott mina kära blogg läsare! Jag är SÅ glad jag har er! 🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Godnatt fredag 23 november!”

 1. Fröken J says:

  Hej jag är nyfiken på hur du sätter fast påsarna i vingarna. Jag har förstått de hänger med sidenband, men hur fäster du dem i själva vingarna?
  Ska bli kul att se vad du stoppar i er kalernder, blev väldigt inspirerad att göra denna och ge bort till en liten prinsessa=)

 2. Z says:

  Måste säga att jag beundrar dig, du verkar vara en sån stark kvinna som har gjort exakt allt du nånsin velat!
  Det är precis så de ska vara. Tycker om dina citat du har varje dag, de får en o tänka.
  God natt och ha en fortsatt trevlig helg 🙂

 3. Z says:

  Måste säga att jag beundrar dig, du verkar vara en sån stark kvinna som har gjort exakt allt du nånsin velat!
  Det är precis så de ska vara. Tycker om dina citat du har varje dag, de får en o tänka.
  God natt och ha en fortsatt trevlig helg 🙂

 4. Charlotte says:

  Hej igen 🙂 Du tackar för att du har oss blogg läsare, jag tackar för att jag har din blogg att läsa. Din blogg är det första jag läser varje dag, det blir en så fin start på dagen. Jag blir alltid lika glad då den uppdateras. Lilla söta Johanna har tur som har en så fin mamma. Det låter nog konstigt eftersom jag aldrig har sett dig, än mindre pratat med dig, men du verkar vara helt underbar och med värme för flera personer 🙂 Jag skrev en kommentar igår och känner att det kanske börjar bli lite väl “smörigt” hehe. Men jag är helt tagen av den värme du verkar ha, och såklart av alla fantastiska bilder på Johanna.
  Ps.Tack för att du svarade på den förra kommentaren, det känns kul att du lägger ner sådan tid.

 5. Junitjej says:

  Åh, vilken söt badflicka!

 6. grombaben says:

  Latinostep er det Elixia som har! I LOVE ELixia, så mye bedre enn SATS på alle måter, service (de er så glade på Elixia!) og selve miljøet der – og selvfølgelig alle de kule timene!! Håper dere får en fin lørdag, selv skal vi ut og spise frokost og shoppe bursdagsgaver og julegaver på Sandvika storsenter, spennende, har ikke vært der siden det ble nytt:)

 7. Sanniis says:

  Men vilken gullunge ni har!

 8. julia says:

  härlig blogg! hoppas din dag blir kanon! 🙂

 9. Ida says:

  Hon är underbar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *