Godnatt härliga fredag!


Oss för 1 år sedan (hemma hos Josefine & Elian).

Jag satte mig för att titta på Sex and the city på dvd och vad händer? Exakt – jag vaknade nyss… Så, jag får berätta om min dag imorgon då jag är piggare 😉

Hoppas att du sover jätte gott nu och att du vaknar på ditt allra bästa humör på lördagmorgon.

God natt & Sov gott mina kära bloggisar! ♥

P.S nu är den lyxiga tävlingen avslutad. TACK för alla 251 tävlingsbidrag ! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godnatt härliga fredag!”

  1. Anonymous says:

    Godmorgon härliga ni – AnnaStina har du tid att skriva vilken storlek du har på din svarta HM trend jacka – Min man checkar ut från hotellet 12 i Göteborg och han skall köpa en till mig – och jag vet ju att vi är lika stora – kramar ! och ha en härlig Lördag !

  2. AnnaStina says:

    Godmorgon!

    Jag har storlek 38 på min svarta H&M Trend jacka! 🙂 FÖRLÅT att jag inte svarat dig tidigare, har helt missat det… 🙁 Håller tummarna för att han får tag i en till dig! Den är jätte fin. Önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *