Godnatt härliga onsdag!

Allmänt

168397-1565
Darlingen älskar halsband…!

Min lilla darling såg ut som en liten söt "diva" när hon satt där i sin stol mellan mig och JIG då vi åt middag. Hon hade sitt pärlhalsband på sig och pekade på än det ena än det andra som vi skulle hämta åt henne. Tror hon inbillade sig att vi var hennes "tjänare" 😉 Var det inte russinen hon skulle ha så var det korken från coca cola flaskan eller mitt läppstift…  Jag kan lova er att det inte är någon brist på energi i hennes lilla kropp! 😉

Trots allt kaos idag med kiss och bajs och en liten prinsessa som tyckt att livet är för kul för att sovas bort så har den här dagen varit hur härlig som helst!  Det känns därför helt okej att nu avsluta dagens bloggande (oh my – redan?? ;-))  och landa i soffan en stund med ett glas… julmust!

God natt & sov gott så "ses" vi igen imorgon ! 🙂

P.S kom precis på att jag glömt att visa en topp jag fick med mig hem från H&M Trend idag…  Får starta morgondagens bloggande med den !

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *