Godnatt lördag !


Mmmm…..gissa var vi har varit idag ? 😉 

Godnatt mina vänner och sov så GOTT så ses vi igen imorgonbitti. Då är det SÖNDAG ! och vi ska gå till parken och fira "4´th of july". Det blir festligt ! 🙂

 
Lördagens: klänning Oasis, skor Shoe Lounge, väska shoppad i Thailand och solbriller Gucci.

Nu loggar jag av och går mot sovrummet…zzz…

Nattaklem! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Godnatt lördag !”

 1. Karin says:

  Johanna är verkligen söt i sin nya frisyr. Hon börjar bli "stora" flickan. Jättefin!! (som sin mammi).
  Kramisar

 2. Karin-
  TaCk snälla du ! 🙂 Ja, tänk att Johanna snart fyller 3 år. Det känns overkligt. Godnattkram! 🙂

 3. Evelina says:

  Är klänningen ett nytt köp eller en gammal favorit? Blev riktigt sugen på en likadan 🙂

 4. Hej Evelina !
  Jag invigde min klänning igår 🙂 Men shoppade den för en stund sedan (samtidigt som den gröna koftan jag använt en del…) Checka med Oasis, kanske de har kvar den ! 🙂 Håller tummarna! Kram ! 🙂 P.S det var bra pris på den, under tusenlappen.

 5. Elisabet says:

  Jag måste fråga en sak som kanske inte är passande men jag försöker fråga ändå!
  Tränar du mycket eller nåt? Eller hur kan det komma sig att du är så smal? Med tanke på att du faktiskt har ganska osund livsstil (vad det verkar som i bloggen!); sover jättelite, äter mat i farten och mycket McDonalds, Burger King och thai. Nu vet jag ju inte om du äter de nyttiga alternativen men det är såna här tankar man får när man läser bloggen och jag är bara nyfiken på hur du gör för att kunna vara så smal! Du skriver ju aldrig något om att du tränar?

 6. FilippaF says:

  Hehe..nä nu är du en vecka för tidig. "fjärde juli" är på lördag. Eller har norrmännen en annan kalender:-)

 7. Elisabet-
  Det stämmer att jag inte tränar. Jag får min dagliga motion av walkt till & från dagis och i mitt jobb. Här hemma äter vi husmanskost nästan varje dag (också har jag alltid frukt i väskan som jag äter då jag blir "sugen") men det visar jag sällan på bloggen. Det är mer kul att visa bilder från då vi varit ute och ätit 🙂 Kram ! 🙂

  Filippa-
  Jag vet, men det firas alltid söndagen före av Amerikanska Föreningen här i Oslo 🙂 Så, det blir idag ! 🙂 Kram !

 8. Trist att man inte kan se de små bilderna =/ Klänningen ser jättefin ut!

 9. Liv says:

  Hei! Synes det er dumt man ikke kan åpne småbildene dine 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *