Godnatt lyckliga dag!

Allmänt

168397-1583
Hjärtat ser helt "busig ut" i håret för hon har nyss fått av sig mössan då vi kom hem. Som ni ser så är det halsband som gäller nu.  Tidigare i em när vi kom till dagis så upptäcker jag att hon har på sig halsbandet då  jag tar av henne jackan, hon hade tydligen tagit på sig det helt själv. Kul! 🙂

Efter att jag och JIG skålat i champagne och firat att vi Ä N T L I G E N  kan se ut igen så satte jag med mig skönt tillrätta i ena sjeselongen tillsammans med nya norska "mama" och somnade så klart (det var alltför bekvämt…)…zzzz… så nu är jag lite yrvaken och på väg till sköna sängen.

Jag är glad över att jag åkte till IKEA i kväll trots att det blev sent och jag var trött. Mitt interiöruppdrag närmar sig nämligen leverering så jag shoppade saker som jag ska jobba med i helgen.

Nej, nu är det bäst jag hoppar i säng… Det här var verkligen en LYCKANS dag och imorgon är det fredag igen, mycket bättre än så kan det inte bli! 

God natt & sov gott alla underbara bloggläsare! 🙂

P.S ber om ursäkt för att jag inte fick till att berätta fortsättningen på mitt livs historia ikväll, IKEA turen kom ivägen.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Godnatt lyckliga dag!”

  1. Sanna N says:

    Hejsan, du är sån härlig livsnjutare AnnaStina, jag blir så inspirerad av din blogg, jag är 41 år o har 2 små barn o känner så lika m dig. Vilket hem du har, hoppas du har tid o svara på mitt mail ang. sänggavel tips i sovrummet…Tjejer som dig o Prinsessans blogg är så kul att vakna till när barnen är på dagis o ni förgyller min dag//

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *