Godnatt måndag !


Det hade inte varit helt fel att resa till Thailand snart…  det lutar åt en längre resa i vinter…

Idag hade jag verkligen bestämt mig för att komma mig i säng i hyfsad tid men ja, det gick väl kanske inte helt enligt plan.. 😉   Nu kan jag i alla fall gå och lägga mig med gott samvete för jag har precis mejlat iväg texter till dagens foto.

GoDnAtTkRaM! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Godnatt måndag !”

 1. karin says:

  vilken underbar bild,ha en fin dag,och btw du är otroligt vacker med eller utan kajal,glöm inte det,kraaam

 2. Malin says:

  Ja här är en till som lääääängtar till Thailand! Kanske blir en resa för oss i vinter också sonen blir 1 år i november så då kan han gott och väl hänga med 🙂 Jag har ett mysigt utflyktstips om ni vill testa nästa gång, ta båt till ön Raya utanför Phuket – supermysigt!

  Har du dragit vinnaren i Dodde.se tävlingen än förresten?

  Kramar!

 3. Anette says:

  Hei, først litt skryt: Du har en kjempefin blogg og jeg blir alltid så inspirert av deg! Har printet ut flere av ordspråkene du legger ut så nå har jeg de foran meg på skrivebordet 🙂

  Så et spørsmål: Thailand/Phuket i august?! Helt håpløst pga regntid eller ok?

  Ha en fin dag!

 4. Om ni råkar ha 4 platser över när ni ska resa så säg bara till! Eftersom både min fru och jag jobbar i kök så kan vi stå för maten;)

 5. Elisabeth says:

  Du står på og er oppe til langt på natt, pass på så du ikke blir utslitt…. Blir veldig fristet til å reise til Thailand når jeg leser Thailand-innleggene dine, har aldri vært der men der virker som et fantastisk sted. Ta vare på deg selv : ) Elisabeth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *