Godnatt mars 2009!

Allmänt


Här hade jag gärna suttit och ätit min frukost imorgonbitti.. (bild från Country Home).

Efter Desperate Housviwes så blev det godnatt för mig i soffan och när jag sedan vaknade så blev jag så pigg av att borsta tänderna att jag satte mig och svarade på dagens mejl och på den vägen är det…  Men nu ska jag ta och skärpa till mig och gå och lägga mig så att jag hinner sova innan jag ska vakna igen.

Imorgon har vi som tur är en ny dag med nya möjligheter och då kan vi göra sånt som vi inte fick gjort idag ! 🙂   Och imorgon är det inte vilken dag som helst : det är den 1:a april ! Se upp så du inte blir lurad imorgonbitti ! 😉

Godnattkram ! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Godnatt mars 2009!”

 1. Junitjej says:

  Det är första april idag. Kommer du att luras? Jag kommer att lura min klass idag. Elakt? Jag hoppas att de får sg ett gott skratt.

 2. Jacqueline says:

  Jag älskar Shabby Chic. Ska inreda hela mitt hem i den stilen.

 3. Linda says:

  Vilken vacker bild!! Godmorgonkram från mig.

 4. Linda says:

  Vilken vacker bild!! Godmorgonkram från mig.

 5. Rebecca says:

  Jätte fin bild:)Ne de skulle ju inte vara fel att sitta där och äta en mysig frukost:) Ha en toppen Onsdag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *