Godnatt mina vänner!

 
Sweet dreams…

Efter en dag med plock & fotografering så hämtade jag mitt hjärta på dagis. Det är så underbart då hon kommer springandes med armarna ut för att ge mig en stor kram. Ett av dagens bästa ögonblick !  Och idag hade hon inte ett dugg bråttom hem. Hon tecknade och sen ville hon plötsligt äta upp en yoghurt så vi blev där en liten stund. Jag är så enormt glad över att hon trivs så bra på dagis. Det betyder mycket.

När vi till slut kom oss därifrån så fick Johanna bli med mig att fixa ett ärende down-town och sen letade vi parkering i en e v i g h e t , eller ja, det känns alltid som en evighet då man gör något så tråkigt som att söka en parkeringsplats (min bil står på vår plats på gården och jag hade JIG´s bil idag). Hur som helst: Johanna hann somna i bilen och jag hade MASSOR med ting med mig från studio så det var inte läge för någon lång walk direkt. Till slut knackade jag på hos en granne och frågade om jag fick parkera framför hans garage och det fick jag ! så 45 min senare stod bilen inne på gården 🙂  (thank god!)

Väl hemma var det hög tid för middag och sen, då det var dags för hjärtat att somna så hände det som inte fick hända: jag somnade samtidigt som Johanna.  Jag kämpade sååå för att det inte skulle hända, men jag är verkligen sååå trött om dagen att jag inte klarade att stoppa mig själv. Och JIG är bortrest så det fanns ingen här som kunde väcka mig… Så nu sitter jag här, mitt i natten, nyvaken och borde göra allt jobb jag inte fick gjort i kväll men jag måste nog sova vidare…zzz… får stå upp tidigt imorgonbitti istället.

Imorgon har vi en ny dag med nya möjligheter igen. Spännande!

GoDnAtT kRaM! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godnatt mina vänner!”

  1. Linda says:

    hihi, det var verkligen mitt i natten:) Hoppas du får en bra torsdag!

  2. Donja says:

    Vad fin blogg du har 🙂

  3. Anonymous says:

    Kikar förbi, mysig blogg du har=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *