Godnatt mina vänner!

 
Imorgon hoppas jag att jag hittar nya svenska mama i hyllan hos Narvesen. Laila Bagge är så snygg & cool och magasiner = inspiration !

Det är dags för mig att hoppa i nattlinnet och krypa ner i den nybäddade sängen så jag säger TACK för idag och hoppas att du får sova gott så att du vaknar full av energi till den nya veckan som startar imorgon bitti.

Tänk- det är sista veckan i april och min bror fyller år och det är valborgsmässoafton och en extra lång helg nästa helg. Vilken vecka !!! jag riktigt längtar till den startar 🙂

Godnattkram! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Godnatt mina vänner!”

 1. Camilla says:

  Köpte det nr av mama i onsdags och det var många bra artiklar. Och jag håller helt med om att Laila är så snygg. =) kram kram

 2. Linda P says:

  Hej!

  Vilken trevlig dukning du visar hos DUNI 🙂 Jag har också slängt upp några foton där…

 3. Nelly says:

  jag läste tidningen i torsdags, den var riktigt bra. laila är en bra förebild tycker jag. 🙂

 4. Nelly says:

  kom ju på ngr saker till…

  va kul att det går bra för dig med företaget och att G & Co kan starta upp snart. ska bli så spännande att följa dig!

  var har du hittat kortet som du publicerade igår, den med texten. har kopierat bilden från dig. tyckte så mkt om det.

  vilken mysig helg ni verkar ha haft det… skönt att snön försvann snabbt för er och det är vååår även i oslo. 🙂

  kram

 5. Solveig says:

  Hei!

  For en utrolig hyggelig blogg du har! Nå må jeg innrømme at jeg knapt har lest en blogg før jeg kom over din, men den har jeg imidlertid lest hver dag i to uker nå. Veldig morsomt og koselig! Og, gratulerer med nytt konsept, det gleder jeg meg til. Gizmo og co var en av mine absolutt favorittbutikker, og jeg gleder meg til mer inspirasjon fra deg:) Jeg kom over din blogg etter å ha lest dine sider i Kamille Mor og Barn. Jeg kan fortelle at det ble en dyr affære med mye netthandling i noen dagen! For noen herlige tips!! Med et barn på 2 år og et på 6 mnd var det mye som falt i smak:) siden dette også er første gang jeg skriver et innlegg på nett avslutter jeg med at jeg synes virkelig du skriver mye bra. Morsomt å følge med siden du stort sett ferdes i mitt nabolag i Oslo. Ha en strålende dag!!

  Klem fra en ny fan, Solveig

 6. Godmorgon! Måste bara visa vad jag just hittade, kænns kanske som en villa før dig 😉 ?

  Reply

 • Tydligen kunde man inte kopiera lænken så, men det var ett så hæftigt hello kitty hus.

 • Laila är fabulous! Så himla härlig

 • Fred says:

  Provocera mera!

 • Erika says:

  kolla gärna in i min blogg 🙂

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *