Godnatt mina vänner!

Allmänt


Thailand någongång i maj -08… Jag chillar med bra bok och en nyvaken Johanna tittar fram. Det går inte en dag utan att Johanna säger "resa Lollo, Bernie", "åka Thailand mamma" … vi saknar vårt paradis.

Varje gång då jag ska utse en vinnaren i en av mina tävlingar så slutar det med att jag sitter och läser alla bidrag och att jag surfar in på bloggen till i princip alla som tävlat = jag blir uppe hela natten 😉  så , nu är det hög tid för mig att hoppa i säng. 


Idag såg jag en intervju med Dorthe Skappel (norsk kändis)  ang. hennes nya baddräkts kollektion. Har du sett baddräkterna ? Vad tycker du? Själv tycker jag att Dorthe är en riktigt cool kvinna !

Imorgon då vi vaknar år det onsdag = minilördag = det är snart helg igen. Jippie ! 🙂

Godnattkram! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Godnatt mina vänner!”

 1. Merethe :o) says:

  Hei, Jeg var på hennes premiere av badedraktene på Steen & Steøm igår og det var SÅÅÅ GØY å høre om hennes drøm som endelig hadde bltt virkelighet!!! :o) Det har tatt henne 5 år fra hun startet å sysle med tanken til at det ble virkelighet! Badedraktene er SUPERKULE og rålekre for kvinner med former…! :o)

 2. Hej Merethe ! Å så KUL att du var på premieren ! 🙂 Ja, visst är det UNDERBART när vi förverkligar drömmar ! Jag önskar Dorthe ALL LYCKA med kollektionen. Ser fram emot att ta en titt på den snart. Happy onsdag ! Klem ! 🙂

 3. Alexandra says:

  Håller med! Jag önskar henne all lycka! Ha en fin dag. kram Alexandra

 4. Vad tyckte du om dfen boken

  är lite sugen på att köpa den

 5. Bella says:

  Har inte varit inne här på ett tag då vi haft fullt upp med vårt nya hus så jag hade en hel mängd trevlig inlägg att läsa ikapp!!

  Hoppas du får en bra dag!

  Kram Bella

 6. Vilken härlig bild, jag vill till värmen NU!

  Hoppas du & sessan får en fin onsdag

  Kram Anna

 7. Kari says:

  Jeg så badedraktene på tv og jeg likte dem veldig godt. Må tydeligvis ta meg en tur på Steen og Strøm og få prøvd dem på.

  Ha en fin dag! 🙂

  Kari

 8. Nina says:

  Badedraktene finnes på Kiman Woman, og i kveld kommer Dorthe Skappel på Sandvika Storsenter kl 18.00 for å promotere badedraktene sine.. De er kjempefine!

 9. Kee says:

  Morsomt at du skriver om det i dag. Jeg prøvde en av dem på i går… Badedraktene er kjempefine og jeg mener virkelig at man trenger noe slikt. Har selv pupper og syns det er vanskelig å finne noe som støtter og holder inn. Den modellen jeg forsøkte satt ikke perfekt på meg, men mye bedre enn andre badedrakter. Jeg tror nok at den sitter bedre på en litt større kropp.

  Håper kolleksjonen blir vellykket. Det er positivt med noe som er litt annerledes enn alt annet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *