Godnatt mina vänner!

Allmänt


Sovrumsinspiration..  Kul idé med en stol som sängbord.

Nu ska en trött mamma gå och lägga sig…zzz… Efter goda räker och GOTT bubbel (kan varmt rekommendera VOGA !) ute på balkongen med engelska Vogue som sällskap så landade jag på kontoret och här har jag "röjt" fram till nu. Jag har sorterat papper och flyttat om ännu mer och ja, kontoret ÄR ett evighets-prosjekt 😉 men – det börjar arta sig så snart kanske jag kan fota och visa !

Hoppas att du har haft en festlig fredag och att du drömmer lyckliga drömmar i natt.

P.S det känns nästan hemskt att säga det här … men det vore skönt med dåligt väder imorgon så att vi kan vara hemma och slappa med GOTT samvete 😉

GoDnAtTkRaM! ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godnatt mina vänner!”

  1. Vilken fin ide
    Hoppas att ni får en fin Söndag
    här i Uppsala är det liite svalare idag
    Jag ska passa på att städa lite

  2. Att ha det gott-
    Önskar dig också en fin söndag ! Känns härligt med moln, sval luft och regn för då kan man fixa hemma i lugn och ro 🙂 Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *