Godnatt mina vänner!

Allmänt


Vackert sovrum som får mig att tänka på vårt sovrum i Phuket. Jag har lust att ha liknande tavlor bak sängen där. Kanske 1st på Johanna 1st på mig och 1st på JIG? 😉

Jag sitter och jobbar sedan några timmar tillbaka men nu känner jag att John Blund är på väg…zzz…så det dröjer (förhoppningsvis) inte så länge förren jag ligger i sköna sängen och drömmer härliga drömmar 🙂

Imorgon är det ONSDAG = lill-lördag. Kul !

Godnatt och sov så gott alla fina bloggisar så ses vi igen imorgon.

NaTtAkLeM! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godnatt mina vänner!”

 1. Lisbeth says:

  Fina färger!

  Ovanför min o makens säng hänger två fina svart/vita bilder på mig och maken. Bilder på barnen har vi på ett par andra ställen i huset förstås. Men ovanför sängen passar väl bäst med bild på kärleksparet, eller hur!! =)

  Eller vad tycker du, A-S? 😉

 2. Pethra says:

  Tänk att vi yttligare fått en dag med priviligiet att vakna, att känna, att älska, att få älskas, att få leva.
  God Morgon kära onsdag.
  Pethra

 3. chatarina says:

  Hej! Vet någon var man kan få tag på de jättefina zinkhusen som du har i din hall? Dom verkar vara slut på de sidor jag har tittat på.
  Tack för en superhärlig blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *