Godnatt söndag!


Mitt hjärta på Burger King i torsdags.

Efter att Johanna somnat så har jag bl.a. slappat i soffan med 2 episoder av The Hills och nu dröjer det inte länge förren jag ligger i sängen. TACK för idag och TACK för alla kommentarer ! 🙂

GoDnAtT & sOv GodT! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godnatt söndag!”

 1. luckeboi says:

  kom ihåg att gå in och rösta på veckans blogg 😉

 2. fru Svensson says:

  Hej Anna-Stina
  Du får ju så otroligt många kommentarer,hinner du verkligen läsa alla?
  Det är jättekul att följa er via bloggen.
  Du skrev att ni funderar på hus,det vore väl en dröm för dig att få börja på 0 och inreda ett helt hus,rum för rum.
  Om ni ska köpa så rekommenderar jag att ni gör det innan Johanna börjar skolan ifall hon måste byta dagis,för det kan vara tufft att byta område och komma in i ett nytt kompisgäng annars.
  Ha en underbar dag.Kram

 3. Karin says:

  Blir så glad av din blogg!!
  Vad stor Johanna har blivit!
  Har själv en Johanna som blir 14 i sommar!!
  Glad dag på dig!!

 4. S!! says:

  Hej söta du! hoppas du får en fin dag.
  Jag skulle vilja åka till norge och arbeta en dag… är sjuksköterska.

  Kram!!!

 5. fru Svensson-
  Hej fina du ! jag blir så glad när du skriver till mig 🙂 Jag försöker verkligen hinna läsa alla kommentarer och både min mamma & JIG håller mig uppdaterad på vad som skrivs för de läser allt 😉 Ang. det där med flytt så är det just pga det du skriver som vi känner att det är dags att ta ett val. Bäst vore att hitta ett boende som gör att hon kan behålla samma dagis etc. Du gissar helt rätt ang inredningen, jag skulle ÄLSKA att få inreda ett hus !!! 🙂 Önskar dig en helt fantastisk dag. Hälsa familjen ! Många kramar ! 🙂

  Karin-
  Tack för din trevliga kommentar! Åh vad härligt att jag gör dig glad ! 🙂 Ja Johanna har blivit stor tjej nu. Tycker hon växte massor på vår månad i Thailand. Kul att din dotter heter samma! Önskar dig en flott dag! Kram! 🙂

  S-
  Tack detsamma! 🙂 och lycka till med framtidsplanerna. Kram ! 🙂

 6. Vendela says:

  Hej jag skulle bara vilja säga att The city är tusen gånger bättre än the Hills. Rekommenderas att se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *