GODNATT & sov så gott !


Måndag kväll… jag har på mig klänning från Day (finns hos Kiman) och Marie har på sig klänning från Odd Molly (jag har sökt och sökt efter denna O.M kjole men den tog slut i min size (2) innan jag hann med… Om någon av er bloggisar har sett den i butik så får ni gärna tipsa mig!)

I tisdags reste våra KÄRA vänner hem och vi saknar dem. Det har varit helt FANTASTISKT mysig med “tjejvecka” och en riktigt KUL sak är att vi har min blogg att tacka för att vi känner varandra ! men det ska jag berätta mer om en annan dag….

Jag & Johanna har haft en super MYSIG kväll med björnarna, Lollo & Bernie och ABBA och jag NJUTER verkligen quality time med mitt hjärta efter en ovanligt hektisk jobb-sommar. Jag fångar alla lyckliga stunder och samlar minnen till vintern 🙂


Det är kul att ge sig själv en födelsedagspresent 😉  Jag kommer att matcha klänningen / kjolen med kofta + sjal och støvletter/boots i höst & vinter.

Bäst jag går och sover nu så att jag varknar PIGG och klar för en heldag by the pool imorgon. Det är verkligen H Ä R L I G T att vara på semester. Love it !! 🙂

GoDnAtTkRaM! ♥

Kategori: Allmänt | 25 Comments

25 responses to “GODNATT & sov så gott !”

 1. ElinH says:

  God morgen! De har den i nettbutikken til Linneas hage ser det ut til 😉 Jeg ønsker meg den hvite blusen du har med lilla besetning…men den er de tom for der 🙁 Du inspirerer fortsatt, jeg gjentar meg selv der 🙂

 2. Du passar i alla klänningar. Jag var på en modevisningen i Helsingborg. Gärna kika in min blogg och kolla några kläder från senaste mode.

 3. Vibeke says:

  Har sett den på Kleins i brunt iTr.heim, men det hjelper vel deg lite. Kos dere videremed sol og sommer.

 4. Anonymous says:

  Har sett den på Kleins i brunt iTr.heim, men det hjelper vel deg lite. Kos dere videre med sol og sommer.

 5. Lisa says:

  Underbara du! Hoppas eran semester är alldeles FAB!!! =) Åh så skönt med sol och bad och du förtjänar verkligen detta efter mycket jobb. Plus i kanten är ju att man kommer bort från alla "vardagssysslor" =)
  Måste bara säga att din blogg är den bästa!!! Men är det bara jag som tycker Odd Molly är extremt uttjatat?? Alla går i samma….men men….

 6. Malin says:

  Jättefin klänning! Du har ALLTID så fina klänningar! :)fin du var i håret åxå.

 7. Sara says:

  Tror Englas showroom skrev om den idag… att den kommit in i nya stl på Nelly.com. Kolla där.

 8. Pingla says:

  Men ååååååååh så snygg din klänning var. Himla bra combo av bling och stilren i modellen.

 9. Sanna says:

  Den finns på Nelly.com
  Hoppas du får fatt på en, den är urläcker! Och faktiskt så lyser det GIZMOLINA över den! 🙂

  Ha en fortsatt lovely semester!
  Hälsningar Sanna

 10. Madeleine says:

  Jag har den i min garderob och använde den senast idag. Helt underbar är dne så jag förstår att du suktar efter en:)

  HA en fortsatt bra tjej-semester. Kraam

 11. Emma says:

  Hej Anna Stina
  Jag köpte faktiskt den klänningen idag i storlek 2, dock den sista i butiken. Men den är väldigt väldigt liten i storleken, jag har alltid 1 annars.
  Hoppas du hittar den… Kram från Emma

 12. film izle says:

  good quality post thanks

 13. Good post to see sound interesting in most of the comments.

 14. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 15. I love this nice site! Check this helpful infos regarding Property in egypt and Egypt real estate Bye bye!

 16. video izle says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 17. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 18. Just thought i would comment and say neat design, did you code it yourself? Looks great. Pleae visit spy gadget and Spy Equipment!

 19. my page says:

  Hey there, I recently hopped over to your blog as a result of Bing. Not necessarily a thing I might generally read, but I liked your views none the less. Thanks for producing some thing really worth reading.

 20. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Take a look at my blog turk ko.

 21. haydar dumen says:

  Great! Thanks for post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *