Godnatt sweeties!

Allmänt


Dessa zinkhus från Walther & Co är bara världens finaste och i år ska jag utöka min lilla by med några fler. Jag sålde dem i min butik för 6 år sedan och tänk, då köpte jag inte ett enda själv. Crazy 😉  

Nu ska en trött mama hoppa i säng och läsa på sin bra bok som hon fick av sin fina vän Emma häromdagen (tusen tack för presenterna!) och imorgon är det torsdag och då ska jag försöka hinna titta förbi ett par PR-events som jag är bjuden på. Det första startar redan kl.09 så om mitt första blogginlägg dröjer så beror det på det blev lite körigt för oss sömntutor 😉

♥ GoDnAtTkRaMaR ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Godnatt sweeties!”

 1. Mirva ♥ m. -04 & -05 says:

  God morgon!

  Jag köpte 2 st för ett par år sedan, efter tips fr dig 🙂 Men har också tänkt utöka min samling, återstår att se vilka de blir.

  KRAM Mirva

 2. Johanna says:

  Zinkhusena är så trevliga! Vet du var man kan köpa dem i Oslo?

 3. Vilken stad! Så fint! Jag blir så trött för jag hittar bara alla dessa kopior jämnt, det är ju originalet jag vill ha! Jaja, bara att fortsätta leta alltså.
  Hoppas att ni får en bra torsdag utan morgonstress. KRAM

 4. Godmorgon girls & tack för era kommentarer! 🙂

  I Oslo selger de ting från Walther & Co hos bl.a. Bolina (http://www.bolina.no) och Country Chic. Var innom Bolina igår och lånade ett till styling. De har dem inne i flera storlekar. Country Chic var jag också innom igår och där berättade butikschefen att de beställt massor med hus som de väntar in.

  KRAMAR !! 🙂

 5. Nina says:

  Vad hände med din butik? Finns den kvar? Skulle vara jätte kul och höra hur det kom sej att du startade upp en butik, skulle själv vilja göra det, men är nog tyvärr för feg för det =(

 6. Susanna says:

  Åh dom zinkhusen är så himla mysiga 🙂

 7. Heja Jamal says:

  Ja, dem är verkligen superfina! Jag är så nyfiken på din butik, har du en hemsida där man kan se vad du säljer?
  Ha en underbar dag och tack för Sveriges BÄSTA blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *