Godnatt världens längsta söndag…!

Allmänt

168397-1615
Den här bilden är från 22 juni 2006. Det ni ser är min gigantiska gravidmage som Johanna låg och myste inne i. Nallebjörnen är en speldosa som jag spelade för min lilla baby i magen varje kväll… 🙂

Vilken lång dag det här blev! Tänk att en extra timma kan göra så otroligt stor skillnad, det är fantastiskt! 🙂 Men nu är det hög tid för sängen. Klockan är ju egentligen 02 nu så det är min läggtid 😉 Fördelen med att vi ändrat klockan till vintertid idag är att jag förhoppningsvis kommer att börja lägga mig tidigare på kvällarna (ehh…nätterna..) för höstmörkret bjuder in till det… !

Jag hoppas att du har haft en riktigt skön helg med massor av avkoppling och att du känner dig klar för att möta den nya veckans utmaningar! 🙂 Tänk- nästa söndag då jag säger "god natt" så är det NOVEMBER.!

God natt & Sov så jätte gott! 🙂

P.S TUSEN TACK för alla jätte trevliga e-mail & alla underbara kommentarer. Jag har tyvärr inte hunnit svara på alla men ni ska veta att det ni skriver till mig värmer mitt hjärta. Ni är fantastiska!! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godnatt världens längsta söndag…!”

  1. Carolina says:

    Hej Anna-stina!
    Du är så himla inspirerande!!! Verkligen. Kan inte du ha en barnspecial. Hur det var när du väntade sessan. Dagens tips till oss som går i väntans tider!! Jag skulle uppskatta det otroligt!!!
    Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *