Godnatt…zzz…

Allmänt


Snacka om kontraster…. så här såg det ut idag då jag plumsade i snön (my god så MYCKET snö Oslo bjuder på!) tidigare idag då jag var ute och handlade…

Den här dagen känns som världens längsta… jag trodde aldrig att den skulle ta slut… När klockan var 16 kändes det som att den var 22 (vilken den också var för oss med thai-tid) och jag är I M P O N E R A D över att Johanna var piggelin (hon var super happy över att se sitt rum, krama Gucci, leka etc.)  helt fram till runt 16.30 då hon somnade sött för natten i soffan. Själv somnade jag också då och sov fram till att JIG väckte mig runt 19.


… och så här såg det ut då jag var på beachen i Phuket häromdagen…  Det är coolt med olika årstider men jag är helt klart en sommar-människa så jag l ä n g t a r tillbaka till sol & värme 🙂

Tittade på Dagens man (för första gången) + en liten del av Vinterkrysset (har inte tittat på TV på 4 veckor så det var lite mysigt) innan jag somnade igen och vaknade alldelens nyss så nu är det sängen som gäller innan jag somnar över skrivbordet… Har ju varit vaken sedan kl. 02 natt mot idag så de blir lite snurrigt 1:a dygnet…


På hemresan såg jag en tjusig dam i den tunika ur vinter kollektionen från OddMolly som är väldigt lik denna FINA tunika som dyker upp till sommaren (high-summer-collection). Hon hade på sig den med ett brett bälte i livet och tuffa ankel boots då hon hoppade på planet i Phuket och sen, då jag såg henne på flygplatsen i Bangkok, så hade hon tagit bort bältet och matchat tunikan med skinny jeans. S N Y G G T! (själv har jag beställt denna godsak till tunika med guldpaljetter i halsen till mig själv).

Sköt om dig så ses vi igen imorgon ! 🙂

GoDnAtT kRaMaR! ♥

Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “Godnatt…zzz…”

 1. luckeboi says:

  Var med i veckans blogg tävling. Vinn roliga priser 🙂

 2. mickan says:

  Låter härligt med thailand :)♥

 3. Riktigt fin tunika, och det låter snyggt som du beskrev hur tjejen på flyget gjort! Och jag kan garantera att du blir lika fin du! Hoppas ni får sova gott. Kram Lotta

 4. kristina says:

  Ser fram emot dina shopping och bästa beachtips i bloggen. Första gången vi åkte till Thailand bodde vi vid katanoi stranden några nätter. Sen reste vi runt till olika öar. Vi planerar att åka till Thailand i slutet på mars. Hoppas ni hft en skön första kväll hemma.

  Kram Kristina

 5. luckeboi says:

  Tror du på att jorden går under 2012?

 6. Johanna says:

  Fråga; OM HM hade dessa tunikor för 1200/1800 spänn skulle du köpa dem då eller är det ett extra "plus" bara för att det är OM, lite med "status" eller vad man ska kalla det? Känns skruvat att handla sådanan dyra plagg, men jag är nog bara avis, då jag själv inte har råd.

 7. Katharina says:

  Hej på dig:)
  Oj,oj vilken söt tunika, Odd Molly har så fina kläder, den hade man gärna önskat sig:)
  Men istället önskar jag dig ett gott slut och ett riktigt Gott Nytt År.
  Kram Katharina

 8. Emelie says:

  Lite inaktuell kommentar, men jag hoppas du ser den ändå. Undrar bara om du vet när tunikan i inlägget kommer till butik? Om jag förstår det rätt kommer den med sommarkollektionen 2010.

 9. mp3 dinle says:

  Ohh very much thanks admin

 10. Ohh very much thanks admin

 11. This is such a excellent resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing web sites that understand the value of providing a quality resource for free. It?s the old what goes around comes around routine.

 12. film izle says:

  Ohh very much thanks admin

 13. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 14. I like this helpful website! Read new fascinating infos about Property in egypt and Property in egypt Bye bye!

 15. izle says:

  Ohh very much thanks admin

 16. Get Your Website on Google’s 1st Page with QUALITY Backlinks!.http://www.optimizare-site-google.info Engleza Online I cant wait to read more from you. This is really a great blog.

 17. my blog says:

  Hello, I just now hopped across to your current site by way of Google. Not necessarily a thing I would ordinarily read, but I enjoyed reading your thoughts none the less. Cheers for creating something truly worth reading through.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *