Godnattkram!


I kväll har jag myst i min Odd Molly kofta.

Jippie ! jag lyckades hålla mig vaken helt till kl. 21 men sen var det god natt i soffan 😉  och Johanna somnade med sina solglasögon på sig, eller nästan i alla fall, hon höll dem i handen. Sött !

Eftersom jag somnade ifrån "allt" jag tänkt att jag skulle göra ikväll så ska jag försöka få gjort ett par saker nu innan jag går och lägger mig. Och imorgon bitti har jag tackat ja till en "Modefrukost" som H&M och magasinet Costume arrangerar  kl. 08 på morgonen.  Men det är i tidigaste laget för en morgontrött tjej som mig så vi får väl se hur det går…  jag ska i alla fall göra mitt  yttersta för att komma mig dit för det vore så härligt med inspiration   🙂

Godnattkram! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godnattkram!”

 1. Josefine says:

  Hoppas du är på frukosten i tid och shoppar lite ifrån mig också, jag tyckte det var liiite tidigt så vi får gå nästa gång 🙂 puss!

 2. Anna says:

  God morgon!

  Hoppas du är pigg idag och kommit iväg på modefrukosten.

  Kramar

 3. Lovisa says:

  Åh vad koftan är fin 🙂 men tyvärr kan jag inte använda min för jag tycker att den sticks så mycket 🙁 kanske blir det bättre om man tvättar den ? Har du tvättat din eller kanske är du inte känslig för "sticks" 😉 Jag skall beställa tid för extensions här i Stockholm och undrar om du har dina fastsatta med plastplättar eller tofsar som sys fast ? Snälla tack för svar.Ha en bra dag !

 4. camilla y says:

  Hej vännen!

  Hoppas att du kom iväg och att du blev inspirerad:-)

  Vi har fullt med snö här och jag längtar till våren med sol, fågelkvitter och öppna altandörrar, det är inte långt kvar…

  Ha ne riktigt bra dag och njut!!

  Kram Camilla

 5. Anonymous says:

  den koftan e sååå fin.

  KRAM!!!

 6. Josefine says:

  Det låter som en trevlig frukost!

  Ha en bra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *