Godnattsagor.


Sagor bokstäverna kommer från butiken Sally Ann (jag har målat dem rosa) och hyllan är från Oliver Furniture.

Mitt hjärta sov inte så länge och efter att hon vaknade så har hon varit super busig och haft SÅ kul med att måla både mamma & pappa i ansiktet så nu ser vi inte kloka ut 😉 Men nu är det dags för nattning och det betyder att sagor ska läsas och sedan en tid tillbaka så ar det de har böckerna som gäller:

 
Jag kan alla 3 böckerna utantill i sömnen så jag kan sitta och halvsova när jag läser utan att det märks 😉  Boken till höger, Mina första ord, är ingen sagobok men jag vill visa den för att den är helt fantastisk. Johanna älskar den ! och det är så KUL att se hur mycket hon kan. (boken är köpt på Riktige Leker).

Nu ska jag gå och läsa "Plåster boken" och sen ska jag titta på My perfect life så jag önskar dig en underbar avslutning på den här söndagen.

Kategori: Johannas rum. | 17 Comments

17 responses to “Godnattsagor.”

 1. Kristine says:

  NYDELIGT!!! Kjempeinspirerende!!! Veldig søtt…. HA en fin søndag!! Gleder meg til å følge bloggen din i det videre….

 2. Frida says:

  Vilken otroligt fin hylla! Och det var jättefint med de rosa bokstäver ovanför. Älskar att följa din blogg. Finns mycket bra läsning, fina bilder och härlig inspiration. Så..tack för en underbar blogg!

  Förresten så skulle jag vilja utmana dig att göra ett mood board (hur du gör hittar du i min blogg), vore intressant och inspirerande att se vad du skulle få till! 🙂

  Hoppas du har och har haft en fin söndag!

 3. Hej Kristine-

  Tack för din trevliga kommentar ! 🙂 Önskar dig en mysig kväll. Klem ! 🙂

  Hej Frida-

  Tusen TACK för fina ord ! de lyser upp min söndagskväll 🙂 Ang. moodboard så har jag varit på väg att fixa en i evigheter… snart hänger den på mitt kontor . Ska självklart fota och visa när den är klar! Ônskar dig en mysig kväll ! Kram! 🙂

 4. MarieS says:

  Din blogg är så otroligt fin och inspirerande! Jag önskar dig en en avopplande och Glad Påsk, snart!

 5. Elin says:

  Superfin hylla och mysigt att visa upp böckerna istället för att ställa dem med ryggen ut i en bokhylla.

  Kram

 6. Anonymous says:

  Hei:)

  Du har virkelig en utrolig inspirerende blogg. Gleder meg til å få tak i nyeste Kamille – og gleder meg stort til Mor&Barn utgaven kommer for salg! Det som gjør bloggen din så spennende og inspirerende er varisjonen, stilen din og den fine balansen du bruker ved å ikke bli for privat – ved å være akkurat passelig personlig – du gir mye av deg selv og det gir oss som følger med mye også 🙂

  Stå på videre! Klemmer fra Ida

 7. madde says:

  Hej igen!

  Ville bara tipsa om en fin norsk bok som min Tindra fick medans vi bodde i Norge. Den heter

  Se & si boka mi och innehåller jättedetaljerade bilder med maaaaaassssor av norska ord. Bra när man håller på att lära sig prata och samtidigt kul när man blir lite äldre för det finns alltid något nytt att upptäcka på varje sida + en söt liten älg som man kan leta efter.

  Kram å god natt…

  Madde i vara

 8. Ida says:

  .. for ikke å glemme det viktigste.. kjærligheten mellom deg og søøøøte Johanna så kommer så godt frem i det du skriver og bildene av dere sammen! Rørende og vakkert 🙂

 9. Jennie says:

  heej du har en så fin stilmall och bakgrund hur fick du den?

  om du vet nån bra hemsida eller hur du fick de som du har ungefär sriv gärna till mig :D!

 10. LiSSaN says:

  Tallrikshylla är SÅ fint och jag är på ständig jakt efter en till vår Olivias rum, men det är så tokdyra allihopa..

 11. KarolinaN says:

  Ser att du också har "min teckningsbok". Så himla perfekt att samla alla fina teckningar i och när barnen går igenom olika "teckningfaser", den första bilden i våran är när Märta hade lärt sig måla en sol. Då var jag snabb att ta fram boken! Och du vet när de börjar måla gubbar osv:) Har också den blåa till sonen.

  Kram!

 12. Anna says:

  Ha, ha känner igen mig. Ingrid böckerna e toppen. Själva har vi "Ingrid vill bada" härlig bok, måste skaffa plåsterboken också. Vi är inne i en plåsterperiod. Såg visst att ni också haft en fniss.

  Kram anna

 13. Rövarmamman says:

  Så där fint vill jag ha i lillans lilla rum sedan med hennes fina böcker:) tack för all inspiration som du giver. kram hoppas du får en fin kväll.

 14. maria n says:

  Hej!

  Det där med att kunna sagorna utantill känner vi nog många igen men jag kanske tar rekordet 😉 Jag kunde hela Karius och Baktus utantill sjungandes! Min dotter ville att jag skulle sjunga den och vad gör man inte för sitt barn. jag hittade på melodin själv. Barn nr 2 är jag inte lika medgörlig med!

  Ha det!

  Maria

 15. Rebeccas.se says:

  Vilken underbar hylla!

 16. Erika says:

  Otroligt snyggt! Jag letar efter en liknande hylla, inte det lättaste att få tag på

 17. Erika says:

  skrev nyss ang hyllan och vilken TUR att jag klickade mig in på din blogg och att du skrivit varitfrån den var, googlade direkt på Oliver Furniture och fann den på två sek! Inte så dyr heller som d jag hittat tidigare. den här ska det bli =)tack för ett bra "tips" nu slipper jag leta längre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *