Gomorgon onsdag!

Allmänt

168397-1377
Mitt hjärta är klar för att möta dagen med sina favvo leksaker: sina vitaminer i ena handen och min mobil i den andra 🙂 Tog bilden precis nyss. Nyvakna & nyuppstigna är vi.

Igår gick jag och la mig tidigare än någonsin, redan strax efter 24 och precis då vaknade mitt hjärta och började tok-hosta. Hon hostade och hostade och hostade lilla sötisen. Jag tog över henne till stora sängen och hon fick sin host medicin och lite vatten och hon är bara så fantastisk för trots allt så grät hon inte en tår. Hon bara hostade som en galning och sen somnade hon lika sött som innan igen. Underbart!

Nästa gång vi vaknade var nu strax före kl. 9 så nu ska vi ta och "göra morgon" här så att inte fasadearbetarna får se oss halvnakna.  De har föresten pratat om att de blir klara den idag eller imorgon, jag vågar inte tro det förren jag ser det! Och se kommer vi ju att göra då. Efter 5 månader i "mörker" så kommer vi nog att få gå runt i solglasögon inne en stund innan vi har vant oss vid att få in solljus igen 😉

Nu – morgonfix. Sen – visa N.Y shoppingen!

Njut onsdagen och kom ihåg att ett leende smittar av sig….! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Gomorgon onsdag!”

  1. sofie says:

    naw, så sött:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *