Gone to the beach!

Allmänt

Phuket kl. 10.20, onsdag + 33 grader

Jag vet inte vad det är för fel med texten men jag hinner inte fixa till det för nu ska vi ta badbussen till beachen! 🙂

Önskar dig en lovely dag!

Kram! ♥


Oss för exakt 1 år sedan hemma hos våra bästisar i Luleå 🙂 Lotta- miss you!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Gone to the beach!”

 1. Beatrice says:

  Jag läser din blogg varje dag. Den är så underbar!

  Thailand är ju ett så vackert och underbart land!

  Din dotter är supersöt och ert liv är ju som en dröm i mina ögon 😛 🙂

  Hur länge blir ni kvar i Thailand?

 2. Jennie says:

  Hoppas du har ännu en underbar dag i solen 🙂 Jättekul att läsa om dig, din dotter & era upptåg! Kram Jennie

 3. Hoppas ni får en skön dag på beachen! 🙂

 4. Mini says:

  Sola lite för mig också. 😉

 5. grombaben says:

  Ah, deilig med stranden!

  Du, har et spørsmål ang Matteustallerker. Mener å huske at du har sånne hjemme i Oslo! Jeg og min kjære skal ENDELIG gifte oss til høsten. I den forbindelse kan man jo kanskje passe på å begynne å spare på et fint service? Jeg ELSKER matteusservicene, men har ikke sett det i noen butikker i Norge! Vet du hvor man kan få tak i det??

  Ha en herlig beachdag! KLEM

 6. Caroline says:

  Oh ni ser ut att ha det riktigt härligt, bada lungt 🙂

 7. AnnaStina says:

  Beatrice-

  TACK så mycket för ditt trevliga inlägg! 🙂 Jag blir jätte glad när jag läser att du tycker om min blogg. Tack snälla! 🙂 Vi har bokat hemresan till 10 juni och det börjar kännas nära så nu ska jag njuta dagarna fram till dess för sen är det "tillbaka till verkligheten". Thailand är så fantastiskt att jag vill resa tillbaka hit så snart som möjligt då vi kommer hem 😉 Trevlig kväll! Kram! 🙂

  Jennie-

  Tack snälla du! 🙂 Önskar dig en riktigt mysig kväll. Kram! 🙂

  Sara-

  Thanx! 🙂 Vi hade en helt lovely dag! Hoppas att du också hade det? Kram! 🙂

  Mini-

  Absolut! 🙂

  Grombaben-

  GRATULERER till det stundande bröllopet! 🙂 Att gifta sig är SÅ fantastiskt och tiden fram till själva dagen är underbar så NJUT dagarna nu för vips! så är dagen förbi! 🙂 (jag har varit gift förut).

  Den underbart fina Mateus servicen sålde jag i min butik, Gizmo & Co, så det är därifrån min kommer 🙂 Men – du får även köpt den på R.O.O.M. & Hilmers Hus i Oslo. Jag tycker att det är den absolut finaste servicen för du kan mixa & matcha färger och göra underbart vackra dukningar med den.

  LYCKA TILL med bröllopsplaneringen! Kram! 🙂

  Caroline-

  Vi är sånna badkrukor nu då vågorna är så extremt höga (de är det den här tiden på året..) så vi njuter dagarna på stranden och badar hemma i poolen istället 😉 Trevlig kväll! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *