Gonne to the beach!

Allmänt


Johanna på Nai Harn beach i fredags. hon älskar att leka med sina solbriller 🙂

Phuket kl. 09.45, måndag morgon, SOL! +33 grader.

Nu gör vi oss klara för en härlig dag på beachen för solen skiner och det är ännu en vacker dag här i paradiset 🙂

Så jag får önska dig en UNDERBAR måndag och här kommer dagens:

"Var du än är – var där!"
/Ur "en härlig bok".

Tänk på det för det är så lätt att man hela tiden tänker på vart man är på väg och vad man ska göra sen osv men – livet är här och nu så njut av att vara precis där du är idag 🙂

Kram! ♥

P.S till sist: en bild på "Carrie" från premiären av filmen i Berlin..


Vilken underbar "rosamatta" istället för den vanliga röda… 🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Gonne to the beach!”

 1. Önskar er en härlig måndag! 🙂

 2. Hanna says:

  Tittar in och önskar er en härlig måndag i Thailand! Dagens citat var verkligen mitt i prick – alltför ofta längtar jag till något annat,längre fram, men jag ska bli bättre på att leva i nuet…tack för inspiration! Tänk att ni åker hem så snart, tyckte ni precis kom dit, dagarna rullar på. Men det ska bli spännande att läsa om din nya buisness så småningom också!

 3. Hanna says:

  Härlig bild på "Carrie" förresten, jag längtar verkligen tills jag får se filmen, tror jag ska se den med mina tjejkompisar i London i juni – cosmopolitan och Sex and the City-filmen, kan det bli bättre?;)

 4. camilla y says:

  Hej Vännen! Önskar er en underbar dag. Du gör så rätt i att njuta och fånga stunden! Vad snabbt det ändå har gått… Hoppas att vi kan ses i Oslo om ni är hemma, vi åker runt den 7:e juli till Stavanger..

  Saknar dig!

  Ta hand om er!

  Många kramar Camilla

 5. Lissan says:

  Johanna ser ut att ha fått lite solbränna? =)

  Jag längtar oxå massor till premiären av SATC!

 6. Sara says:

  Jag längtar ihjäl mej till SAT premiären. Du har inte fått tag i filmen i Thailand? 🙂

 7. Irene says:

  Du är underbar. Hoppas regnet håller sig undan och att du steker järnet 🙂 Vet själv hur man bara känner sig nöjd om man har haft 4 timmars stektid på en dag 🙂

  Ta en nap med Johanna också så du får in dina nattvanor 😉

 8. Madelene says:

  Hej.

  Vad härligt det ser ut. Hoppas att ni har en bra måndag. Jag känner mig konstig i dag fick ont vid bröstet och sen började det snura och blev kallsvetig så jag fick lägg mig i gen så i dag är jag hemma från jobbet så får vi se hur dagen blir.

  Men jag kommer in och läser senare i kväll.

  Kram Madelene

 9. sanny says:

  sån liten sötnos 🙂

 10. Anonymous says:

  Vi har 12 grader och regn:( Hoppas ni har det bra!

 11. Åh så underbart det ser ut! Önskar att jag också var där nu 🙂

  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *