Good enough & lördagens bilder.

Allmänt


Dagens påminnelse !

Idag behöver jag påminna mig själv om detta för jag känner mig som en mindre bra mamma eftersom jag jobbar och inte är ute och åker pulka eller skidor med Johanna… Och detta trots att Johanna säger att hon inte vill gå ut, att hon vill vara hemma och leka (perla, dansa, teckna, läsa böcker, bygga lego..) och titta på Mamma Mia så nu lägger jag alla “borden” till sidan också ser jag till att vi har en GLAD innedag istället ! 🙂

Jag kom nyss hem från studio, har varit och stylat ting som min snälla & duktiga fotograf ska fota för mig kväll och nu ska jag laga lite mat till oss girls. Men först, några bilder från igår:


En sleeping beauty i vagn och själv sprang jag runt och plockade till ett uppdrag = perfekt teamwork 😉  (När jag promenerar ner till Karl Johan från där vi bor så går jag genom slottsparken.)


Kiman mötte jag en bloggis som var en god kunde hos mig på Gizmo & Co: fina Kathrine! Själv ser jag ut som Miss.Michelin p.g.a att jag precis kom in från kylan ute 😉 (Det var så trevligt att träffa dig Katrhrine! hoppas du fick tag i det du sökte och att din kväll blev festlig! Klem!)


Gårdagens: tunika Hunkydory, pälsvest fra c.c unica copenhagen (shoppad hos Daisy), jacka Moncler och mitt halsband såg jag att några frågat om.. Det kommer från Bvlgari.

Hoppas att du har en härlig söndag vart du än är och vad du än gör ! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Good enough & lördagens bilder.”

 1. Marta says:

  fin päls tycker jag! 🙂 trevlig söndag!

 2. Ida says:

  Hei!
  Dagens påminnelse var så fin at jeg rappet den til min egen blogg, håper ikke det gjør noe. Du er så flink til å finne fine sitater o.l, og dette er jo ett av de aller viktigste synes jeg!
  Ha en fin uke, og husk å hvile litt innimellom da!
  Ida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *