GOOD HAIR DAY, EVERY DAY.

Hotel Continental runt kl. 09.45.  

Heeey sweeties!

Tisdag idag och jag startade dagen down town med en frukost + workshop tillsammans med ghd. Ni vet de som lanserar den ena fantastiska stylingprodukten till håret efter den andra?!  Deras senaste produkt är marknadens första hårfön / hårtork som kombinerar torkning och styling. Den är helt unik i sitt slag och har än så länge endast lanserats till frisører men i juni kan även du köpa en! (de säljs endast via hårsalonger)  Det jag gillade med den, förutom kombon tork + styling, är att den har en xtra lång sladd, att den är lite tystare och att den inte blir så tokvarm (den hårtork som jag har här hemma idag blir ju 100 grader innan mitt är torrt), sen blåser den ut luften rakt fram så den blir väldigt fixerad = perfekt till styling!

Jag får erkänna att jag inte tänkt så mycket på vilken typ av hårtork jag använt i alla år men nu, efter workshopen, så fick jag mig en tankeställare och insåg hur viktigt det är att använda b.r.a. produkter som är skonsamma mot håret (speciellt när man som mig stylar håret ofta) så jag ser verkligen fram emot att använda min nya lyxiga ghd aura!

Jag älskar hotellmiljöer! Och check texten på väggen…. ! den får bli dagens tänkvärda.

Workshop pågår.

Representanten från ghd demostrerar hur hon på ett-tu-tre rätar ut sitt lockiga hår med fønen. Imponerande!

Jag passade så klart på att få mitt hår fönat också! (fick lite kort med tid på morgon så hade inte piffat till håret, o-l-i-k-t mig…).

Som sagt: älskar hotell! 

Min väska som jag shoppade förra året (då ingen annan gick med en g.u.l. väska) var verkligen ett b.r.a. köp!

För mig som har hemmakontor så är det så härligt inspirerande att komma ut lite och träffa folk. Det kryddar verkligen min dag!  så detta var en riktigt fin start på dagen! Och nu är klockan plötsligt 13.15 så bäst att jobba på här för sen väntar hämtning av lilla J + middag innan jag ska köra henne till jazzballetten. De tränar till en uppsättning av Alice i Underlandet och J tycker att det ska bli SÅ kul med föreställning i juni.

Önskar dig en magisk dag! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “GOOD HAIR DAY, EVERY DAY.”

 1. Anonym says:

  Ja, teksten er virkelig en tankevekker, fordi det er nettopp sånne ting vi i Vesten kan “ta oss råd til” å si. De som produserer klærne våre derimot, for mange av dem er det slik virkeligheten er, et liv der man må jobbe seg mest til døde bare for å holde seg i live.

  • gizmolina says:

   Livet är inte alltid rättvist och vi har alla olika förutsättningar men oavsett så är det viktigt att vi lever också…

   Önskar dig en fin helg! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *