Good night!

Allmänt


Vackert väggord från Vimsadekor som du kan vinna i tävlingen. Missa inte det !

Vilket mysigt program Bonde söker fru är ! 🙂 och när jag såg hur ledsna Peters killar blev då 2 fick åka hem så kunde jag inte låta bli att fundera på om det kanske var love in the air mellan några av deltagarna… ? man vet ju aldrig 😉

Så fort sluttexterna rullat klart så somnade jag bums! i soffan för jag var helt slut efter kvällen. Vaknade för ett tag sedan och hade fått ett mejl med fantastiskt innehåll som gör att jag just nu är väldigt osäker på exakt när det blir Thailand för oss? Ska sova på saken.. 🙂

Nu ska jag pussa Gucci good night för han är den enda killen som är hemma här i kväll 😉 och imorgon är det en ny dag fylld av jobb och jag längtar redan dit !

God natt kram! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Good night!”

 1. Haha ja det är kul med en bögbonde 😉

 2. Erika says:

  DEN tanken ang, bonde söker fru slog mig också där, när en del började gråta. Som du sa, man vet aldrig ju? Så kan det ju mkt väl vara i just den situationen. Där alla gillar killar iaf.

  BTW; snygg sida! 🙂

 3. julia says:

  vad fint!

 4. Em says:

  Det är lite extra spännande med killgruppen. Det är ju den enda av grupperna där det faktiskt kan uppstå kärlek mellan andra än bonden.

 5. Emma says:

  Jag vill vara med och tävla! /Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *