GOODMORNING SUNSHINE.

Allmänt

Gooodmorning my sunshines!

Tusen t.a.c.k. för alla fina omtänksamma kommentarer som jag fick i går. De värmer ska ni veta!  Om några timmar ska jag i begravelsen till min fantastiska vän och jag känner redan en liten huvudvärk… uff,  önskar att vi alla fick leva för evigt för det här med döden tycker jag är både jobbigt, läskigt och hemskt… Men jag håller fast vid tanken på att vi blir änglar som får passa på våra nära och kära.

Måste pigga upp min dag lite så varsågoda, här kommer härlig inspirasjon från New York och Milano (foto: Tommy Ton för style.com) . E.n.j.o.y. !  🙂

Fashionistas.  och här ser ni Anna Dello Russo med den lilla väskan från hennes kolleksjon.

En outfit att bli glad av !

En cykel har stått på min önskelista l.ä.n.g.e. nu…. !

Det ska vara en längre intervju med Elin Kling på Nyhetsmorgon (svenska TV4) i morgon. Den vill jag inte missa!  Hon är grymt duktig med sitt magasin Styleby och jag hoppas det magasinet överlever den tuffa tidningsvärlden (2 av mina favvisar har lagst ner: YourLife & CHIC…).

Very stylish.

Älskar grönt och snygga detaljer !

Nu kokar mina ägg, solen skiner och och Nyhetsmorgon pågår i bakgrunden. Vid min sida hänger dagens outfit : en svart klänning från Odd Molly och en svart kofta från Custommade. Ska stoppa och köpa en rosa ros på vägen…

Önskar dig en strålande dag!  Solen skiner över Oslo i dag till ära för och minne av C för hon var en äkta solstråle !

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “GOODMORNING SUNSHINE.”

 1. Lycka till idag fina du 😉
  Stor kram

 2. maria says:

  Skickar härmed säckvis av styrkekramar till dig….det behöver man när livet går åt fel håll ibland!!m

 3. Titti says:

  Hoppas dagen går “bra”…begravning är sorgligt men kan också vara vackert….
  Kram Titti

 4. Elisabeth H says:

  Det er trist å miste noen man er glad i og som betyr mye for en, spesielt når det skjer for tidlig også… Håper det ble en fin og verdig begravelse.
  God helg!
  PS! Hadde på meg den nye kjolen i går, alle synes den var veldig fin. Klem fra Elisabeth:)

  • gizmolina says:

   Ja, hon fick tyvärr lämna oss allt för tidigt p.g.a. sin sjukdom. Kreft är en förfärlig sak… Begravelsen var riktigt fin och hon kommer alltid att ha en speciell minnesplats i mitt hjärta. Så kul att du invigt kjolen! Du var SÅ fin i den ! Önskar dig en underbar weekend ! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *