GOODMORNING SUNSHINES.

Allmänt

I mars lanserar H&M conscious collection som denna gång frontas av vackra Vanessa Paradis. Och i tillägg till de plagg ni ser på bilderna så lanseras även en luxury kolleksjon som är heeeelt amazing. Jag har fått en sniktitt på kjolerna / klänningarna som kommer och de är very red carpet ! 

Godmorgon mina solstrålar ! 

Åh vilket f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t. väder vi har !!!  och hela hemmet blir så vackert när solstrålar lyser in genom fönstren.  Love it !  🙂   Vi girls ska göra oss klara för en dag i butiken nu (har öppet i Vibesgate.15 kl. 12-17) men om J fick välja så skulle vi åka tillbaka upp till Korketrekkeren. Hon älskade det ! så det blir absolut en tur upp dit väldigt snart igen.

Samtidigt som conscious kolleksjonen lanseras så startar en kampanj i H&M´s butiker där du kan lämna in gamla kläder (oavsett märke) och för varje påse med kläder som du lämnar in så får du en rabattkupong att använda hos H&M

Den där jackan får gärna flytta in i min garderob.

Du har väl inte missat att du kan vara med på b.y.t.t.e.p.a.r.t.y. med mig och andra fashionistas den 26 mars på H&M´s showroom här i Oslo ?  Mer info hittar du HÄR.  

Hoppas att solen skiner på dig också idag och att du får en riktigt riktigt härlig dag!  Och du, jag har fått påfyll av de s.n.y.g.g.a.s.t.e. Palma jeansen från Line of Oslo i size medium.  Mina nya favoriter!

Keep smiling !  🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “GOODMORNING SUNSHINES.”

 1. kristina schneier says:

  Vi var uppe på Holmekollen när min son bodde i Oslo jättehärligt både sommar o vinter.
  H&m,s klädbyte låter toppen både för miljön och plånboken. Vet du om det gäller i Sverige också.
  Lämna kasse med kläder och få rabattcheckar.

  Kram Kristina

 2. Josefine says:

  Åh jag vill prova de jeansen! Eller se dig i dem. PUSS och glad fredag! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *