GOOO THERESE!

Eger_ThereseJohaug1317_v2

Minns när JIG satt framför TV´n och sa “henne ska jag ha!” och han fick henne !  så vi brukar kalla henne JIG´s tjej här hemma., ja efter mig så klart… Ha, ha. 

Jag är egentligen noll nix sport intresserad men slog på TV´n då damstafetten startade (efter att min mamma påmint mig om den) och där blev jag sittande. Herregud så spännande! och SÅ kul att Norge tog guld! You goooooo girls! Ser du på VM?  Det gick ju i.n.t.e. speciellt bra för de norska tjejerna häromdagen så detta var väl förtjänt!  Såg du föresten de snygga lila hanskarna hon gick med idag?  De är Johanna´s favoriter…. !

johaug4

Det är Johaug handskar  & vantar som JIG produserar i samarbete med Therese.

Så, blev ingen bytur på mig, istället ska jag strax gå och hämta hjärtat på dansen och sen blir det pannekakor hos oss för det är J´s engelska läxa den här veckan (hon ska lära sig recept / ingredienser på engelska).

See you later girls! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “GOOO THERESE!”

 1. Nina says:

  Jag gillar inte riktigt sport så jag brukar inte se på det, förutom när min sambo tvingar mej att se på när Luleå hockey spelar hihi =)
  Ha en jätte bra dag!

  • gizmolina says:

   Åh men Luleå Hockey är ju SÅ kul att se! Jag gick på alla matcher då jag bodde i Luleå och på alla bortamatcher mot Brynäs då jag bodde i Gävle. Och basket gick jag också på! Ha, ha nu låter det ju som att jag är värsta sport intresserade tjejen plötsligt! 🙂

   Önskar dig också en jätte bra dag Nina! Kram!

 2. Solveig says:

  Jag ser all vintersport!! Är ju pensionär så jag har tid;)

  • gizmolina says:

   Så kul Solveig! Själv ser bara när det är Therese av förklarliga skäl. 😉

   Önskar dig en fortsatt härlig torsdag! Kram!

 3. Cecilia says:

  Kom till jobbet igår och där var de själaglada (såklart) över att Norge hade vunnit men de tyckte det var tråkigt att de kanske vann för att en svenska ramlat.Jag såg inte på det som sagt men ja ja,lite glad får man väl vara för att norska tjejerna vann 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *