Gooodmorgon sköna söndag!


Dessa tavlor har jag sett både här och där i interiörblader och jag tycker att det är SÅ coola. Den rosa ska jag absolut köpa till vår hall / gång en vacker dag…  för de passar perfekt just i hallen tycker jag där man oftast "tok stressar" och ska iväg ut fort och då kan man behöva bli påmind om att ta det lugnt 🙂

Tänk – nu har vi ännu en härligt skön söndag framför oss att fylla med precis vad vi vill!  Hur lovely är inte det ?! 🙂

Min darling väckte mig kl. 8.30 och det första hon sa var: "HÄST!" också smet hon iväg upp ur sängen och sprang ut till den söta gunghästen och pussade den. Sött som socker! 🙂  Sen har hon suttit och tittat på barnTV på sin egna lilla stol och själv har jag myst med de svenska blader jag shoppat.

   
Johanna trivs jätte bra på sin lilla stol och jag trivs jätte bra med mina nya härliga blader: ELLE Interiör, Glaze, P.S personlig utveckling (inspirerande!) och danska Costume.

För mig är det en LYX ! att vara i Sverige nu eftersom det var så länge sen sist och jag riktigt myser !

Jag önskar dig en riktigt skön dag!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Gooodmorgon sköna söndag!”

 1. KarolinaN says:

  Gomorron! Men vilka bra ledord! Jag stressar upp mig alldeles för ofta och att ha en sån på väggen skulle ju verkligen vara en reminder! Vet du var man kan få tag på dessa tavlor? Kram!

 2. Malin says:

  Har du läst Passion for business? Den hittade jag själv för ett tag sen och tycker den är bra för oss företagsamma.

 3. Princess Jessica says:

  Sötis,

  Underbart att höra att ni har det så mysigt i hemstaden. Förstår att det blev ett kärt återseende för familjen 🙂

  Blev oxå förtjust i dessa charmiga tavlor.

  Vet du var man kan shoppa dom ?

  Idag har sessan och jag varit på auktion och fyndat supersöta shabby chic kaffekoppar 🙂

  Önskar Er en lovely söndagskväll !!

  Massor av kramisar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *