Gooodmorgon söndag!

 Dagens reminder till både mig och dig…

 Godmorgon mina fina bloggvänner!

Idag är (som T.U.R. är) min röst lite bättre! men jag känner mig inte helt på topp så det blir en inne-hemma-dag på mig vilket i och för sig passar fint i detta grå väder. Mina J därmot ska till Johannas stora glädje gå på Cirkus! och eftersom J ofta säger att hon vill gå på cirkus skola (!) så passar ju det perfekt ! 😉

Inspirerande bilder av plagg som snart dyker upp hos Creative Lounge.

N.J.U.T. din söndagsmorgon, ät en extra god frukost, tänd ljus, hoppa i myskläder, lyssna på skön musik och kom ihåg att du är fantastisk!

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Gooodmorgon söndag!”

 1. Johanna says:

  Jag ska ge mig på att inreda vårt nya office i och med att färgen på möblerna nu har torkat. Blir även en hemmadag för oss. Tycker dock att det är så trist att man måste åka till Sverige för att kunna besöka butiker en söndag. Gillar inte att absolut ALLT är stängt på söndagar här :-/.

 2. Fia says:

  Underbar blogg du har! Vad har du och creative lounge för samarbete när du gör så mkt reklam för dem!?! Kanske du får kläder/sjalar och du marknadsför dem?;-)) önskar dig en mysig innedag denna söndag och du, R E L À X !

 3. Johanna-
  Visst är det kul att inreda? 🙂 Och ja, det är helt galet att hela Norge är stängt på söndagarna trots att det är 2011 ! vi får hoppas att det ändrar sig en dag snart…!

  Fia-
  Tack! 🙂 Jag älskar att tipsa er om sånt som jag tycker om (det är en del av tanken bak min blogg..) och Creative Lounge är en av de butiker jag gillar. Sen ser du kanske att de har en annons hos mig så de är en av mina samarbetspartners.

  Söndags KRAMAR till er !! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *