GOOODMORNING FROM OSLO!

8a5a415e854256d1644a3cae4945dc39

Gooodmorgon kära vänner! 

Åhhhh vilken otrolig LYX att få vakna i mitt älskade Oslo!

Oh yes, vi girls landade här sent i går kväll och nu hör jag minsann att mitt hjärta kommer tassande. Hon vaknade precis och själv sov jag också länge för jag kan inte minnas sist jag var så trött som jag var i går kväll. Oh my, J skulle visa mig något på sin i-phone och jag somnade då jag höll i den så den ramlade i golvet. Det var på den nivån. Ha, ha.  Men – nu är jag pigg och klar för en härlig dag som kommer innehålla god mat, bästa vänner och förhoppningsvis en väldig massa solsken. Om inte annat så kommer i alla fall jag att skina som solen! 🙂

13432339_10153598281605796_7537280115815279254_n

Detta är bara helt underbart. Johanna steg precis upp, öppnade den lilla väskan ni ser till vänster och häller ut detta! Hon har packat sina favorit toppar i den för att ha de nära tillhands. Ha, ha. Också ser ni andra saker som min lilla 9-snart 10-åring tycker är viktiga att ha med på resan. Sötaste hjärtat. Hon har blivit ett packningsproffs

Nu ska vi göra oss klara för dagen och off we go….!  🙂

Önskar dig den allra bästa dagen!

Soliga kramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “GOOODMORNING FROM OSLO!”

 1. Lena says:

  Njut dagen bästa du 🙂

 2. Heroes says:

  Ha en härlig dag! Hoppas på massa sol!

 3. Frida says:

  Se till att ta igen förlorad sömn din stackare och ha det så härligt i Oslo! Vi är nog lika glada som dig som får “hänga med” dit och se allt roligt ni hittar på!
  Kram

 4. Madeleine says:

  Åh vart kommer den underbara milkshake tröjan ifrån? 🙂 härligt att ni är på rull mot värmen snart.

 5. Anna says:

  Åh var e den snygga milkshaketoppen ifrån? Min lilla tweenie älskar precis samma saker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *