GOOOODMORGON!

Goodmorgon sweeties !

Lyx, lyx, lyx med en soft morgon !!!  Lilla J tittar på barnTV och jag tittar på Nyhetsmorgon. Yes! Vi har ä.n.t.l.i.g.e.n. fått TV nr. 2 på plats (eller ja, nästan på plats, den gick ju som sagt inte att hänga på väggen..) och jag m.y.s.e.r. verkligen av att kunna se på TV på köket. 🙂

Men alltså shit vad trött jag var i går kväll…zzz… Satte mig med mina nya härliga blader + ett glas bubbel i soffan då J somnat (efter lång mysig playdate och taco dinner hos oss) och somnade med nya fräscha magasinet STYLE mag över ansiktet (bokstavligt talat) och vaknade inte förren kl. 03.40 ! Oh my! och jag som hade massor med levande ljus brinnande både här och där… not so good… !

Hittade den här bilden av oss girls från Kata Noi Beach i Phuket 2008 då jag gick igenom gamla pics här hemma och vi är faktiskt mitt i att boka Thailand resa… det blir ju tyvärr inte lika många och långa resor för oss nu p.g.a. skola / butik så längtan ner är xtra stor… !

Jag är ju mitt i fix här hemma (hoppas på att snart få ordning så att jag kan visa er fler bilder) och nu har fått beslutsångest om en ska så jag hoppas att ni kan hjälpa mig?!  Jag har placerat våra sjeselonger vid sidan av varandra mot en vägg så att de nästan ser ut som en soffa och nu ska jag fylla väggen över dem med något… frågan är om jag ska gå för många små tavlor eller en stor? What you think ?

Ett av mina inspirasjonspics. Gillar idén med att ha tavlor på det här sättet + lampor över  men klarar som sagt inte att bestämma mig för om jag ska köra på en lik lösning, eller en stor bild… ? Help me! 

Som vanligt på lördagar så ska J på balett och jag på jobb (har öppet butiken kl.12.00 – 16.00)  så det blir inte så lång och soft morgon som jag önskar men det tar vi igen till veckan då det är höstferie. Så – nu ska jag hoppa i duschen och sen hoppas jag att vi ska hinna fixa några ärenden på fm. Men som den tidsoptimist jag är så är det långt ifrån säkert att vi får till det …  Wish me luck ! 😉

Önskar dig en l.y.c.k.l.i.g. dag fina du !

PusS & kRaM!

P.S till er som mejlat mig ang. att shoppa by post: jag somnade som sagt ifrån allt igår, så: svarar er idag och lägger till side de plagg ni önskar så att de inte säljer slut. 

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “GOOOODMORGON!”

 1. Lotta says:

  Har tankat lite insp. och mys på din bästa blogg nu!!! Är helt beroende av den. Börjar och slutar varje dag med den!!!!
  I dag ska vi ha lite kalas här( fyller år på ons) för släkten.
  Fixar för de men tog en liten lattepaus nu! Åh vad jag önskar mig en tur till din butik! Men de är ju lite långt!
  Många många kramar till Dig & J / Lotta

  • gizmolina says:

   Åh så glad jag blir över att du skriver så fint om min blogg. T.a.c.k. !!! 🙂 You make me happy ! Vad kul det låter med kalas, hoppas att det blev festligt & lyckat ! och GRATTIS i förskott ! Du får se fram emot att besöka min webshop snart för förhoppningsvis är den snart igång … Den som väntar på något gott… ! 😉 Njut din söndag och fyll den med skön avkoppling! Kram ! 🙂

 2. Hanna says:

  Så mysigt att titta in hos dig en regnig lördag! Jag röstar för många små bilder, så fint tycker jag!
  Kramar/Hanna

  • gizmolina says:

   Tusen tack för härlig feedback ! 🙂 och tack snälla för svar ang. väggen. Det känns som att jag går för små bilder. Happy söndag ! Kram !

 3. Annette says:

  Jeg stemmer også for mange små bilder, det blir lekkert 🙂
  Du har en flott blogg og ikke minst flott personlighet!!
  God helg! Ikke slit deg ut, og lov oss at du blåser ut lysene før du sovner 😉

  Klem fra Annette

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för fina ord ! de värmer ska du veta! 🙂 Och tack för feedback ang. väggen, tror jag kommer att gå för många små bilder. Men alltså tror du inte att jag somnade ifrån lysene i kväll igen. Help ! måste sluta upp med det… Önskar dig en riktigt härlig söndag fylld av skön avkoppling! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *