Gooooodmorgon Kristihimmelfärdsdag!


Så här ser en av de 25 sidor som jag gjort i magasinet Kamille Mor & Barn ut. Jag har valt ut star-pics, plockat kläder från PR-byråer, agenturer & pressrum och jag har skrivit alla texterna. Hur KUL som helst ! 🙂

HURRA! vad LYXIGT med en helgdag helt plötsligt ! 🙂  Kanske är ni många som passar på att resa bort i helgen eftersom fredag är en klämdag ? 

Min lilla darling ligger och ropar "mamma!" på högsta volym inne i sin favorit fåtölj så jag måste gå tillbaka till vårt morgonys = jag tittar på nyhetsmorgon på TV4 och Johanna tittar på Karlsson på taket.


Du hittar fortfarande Kamille Mor & Barn i tidningshyllorna om du inte redan köpt den 😉  Och till er som tävlat om ett ex här på bloggen : ha tålamod med mig, jag LOVAR att presentera vinnarna snart (min tid har inte räckt till pga sjukdom etc..)

Fick lust att visa er en av de 25 sidor jag gjort i Kamille Mor & Barn, nämligen den här "Sjel mammastilen" sidan med vackra Heidi Klum (jag gjorde totalt 3 kändis-mamma-sidor i magasinet).  Det var efter att jag gjort den här sidan som jag blev kär i Odd Molly toppen 😉  och jag har dessutom shoppat den Hunky Dory tunikan som ni ser längst ner på sidan och Johanna har de rosa glittriga skorna (fast i en look-alike modell från Zara) så – jag inspirerade t.o.m. mig själv 😉

Som ni ser så har jag några tips på sidan men de syns inte så bra så här kommer de:

Bygger du opp garderoben din rundt få farger, blir det lett å velge klær mellom amming og bleiskift. Uansett hva du velger vil alt matche!

Sett opp håret i en rufsete knute, og topp sveisen (frisyren)  med et heftig diadem.

♥  Striper blir aldrig feil. Sats på en stripede topp i vår, og bruk den hele året.

♥ Finn tid til en liten shoppingtur, så du får luftet de fine håndveskene dine en gang iblant. En herlig variasjon fra stellevesken (skötväskan)!

Idag har jag & Johanna inga som helst planer så det känns som att allt kan hända ! 🙂

Önskar dig en STRÅLANDE fri-dag fylld av LYCKLIGA stunder och massor med GLÄDJE !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Gooooodmorgon Kristihimmelfärdsdag!”

 1. Josefine says:

  Hej söta! Tänkte kika in och hälsa massa KRYA PÅ! Kanske är du redan bättre idag? HOPPAS!

  Dina sidor var det som gjorde hela bladet så att du ska få dina egna i vanliga Kamille är FAB. Smart av dem att ta in en så duktig tjej som dig!! Är jätteglad för din skull och längtar tills jag får se innehållet LIVE!

  Som sagt, KRYA PÅ!!! Kramar ifrån oss

 2. Starmama ♥ says:

  Finfina sidor du har fixat! Du har så rätt, ränder går aldrig ur modet, köpte senast igår en randig tisha:

  Reply

 • Jessica says:

  Är det inte trist att vara "home alone" så mycket? Jag tycker det är hur tråkit som helst då min sambo jobbar 2 veckor i Norge, trots att han är hemma sen i 4 veckor. Din JIG verkar vara borta nästan jämt…

 • Josefine says:

  Det måste vara ett kul jobb! Ha en bra dag!

 • Anonymous says:

  Att ni inte passade på att åka alla tre till GBG istället! Tänk vad roligt för Johanna att göra ngt med både mamma o pappa. Det är ju så ofta bara du o Johanna 🙁

 • Jenny says:

  Hoppas ni får en härlig dag!

 • Jag brukar alltid kolla på din blogg och det är alltid så härligt, du ger underbara tips och du har en underbar klädstil!

  Men en sak som jag har tänkt på är brukar du prata svenska med din familj och dina vänner i Norge? Eller pratar du norska, har du då också lärt dig skriva det på norska?

  Ha en trevlig dag!

 • Kristine :D says:

  HEI! Helt enig – det var din insats som gjorde Kamille Bor og Barn. Det var de sidene, både tekst og foto som gjorde forskjellen mellom Mamma bladet og dette!! Håper at det fortsetter 😀 gleder meg!! HA en fantastisk flott dag!! Tjo og hei, smil og vær glad !!!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *