Gör ett eget kakfat!


Den här bilden är verkligen godis för ögat.  Kul idé att bygga ett eget kakfat av fat & koppar att placera mitt på frukostbordet.

Så här hade jag gärna fått min frukost serverad på morgon 😉  Jag har hittat bilden i senaste Plaza Interiör (svenskt magasin) och de FINA rosa kopparna i gammeldags stil stod jag och höll i på Lagerhaus hemma i Luleå. De är riktigt girlie och passar perfekt en dag som denna ! 🙂

Hipp, hipp, HURRA för alla enastående mammor idag !

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Gör ett eget kakfat!”

 1. Per Nilsson says:

  Hej,

  Läste i din beskrivning av din blogg att du bla. är intresserad av inredning. Min sida http://www.forhemmet.se tar upp det mesta inom området. Du får gärna länka till min sida så länkar jag till din blogg.

 2. Malin G says:

  Stort tack för en fantastisk blogg! Bor själv i Luleå och upptäckte din blogg efter artikeln i Kuriren:-).

 3. Mia says:

  Ja HURRA! Och superfin dukning 🙂

 4. Josefine says:

  Ja, den dukningen hade man inte sagt nej till!

  Ha en fin mors dag, du verkar vara en toppenmamma till söta Johanna!

  Kramar!

 5. Niklas boija says:

  Hej! Min tjej har slagit sönder 3 av sina rosa Edith koppar från lagerhaus. Jag skulle jättegärna vilja göra henne glad å köpa nya åt henne! Vill du sälja dina? Mejla mig i så fall! 1000 tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *