Göteborgs shopping.


Jag köpte den ena Lexington kudden/puten i Stockholm och eftersom jag måste ha symetri på allt så var jag bara tvungen att köpa en till… Kuddarna / puterna "bor" nu i vår säng. (från NK i Stockholm & Grandma’s i Göteborg).

Efter att Johanna börjat sova i sin egen säng på sitt eget rum så har jag slutat att somna då jag nattar henne eftersom jag inte lägger mig ner i en säng och läser boken. Trodde jag ! För i kväll lyckades jag tydligen somna sittande i fotöljen i värsta obekväma ställningen och vaknade nyss. Crazy! 😉

När vi var i Göteborg i helgen så bodde vi helt perfekt ! För det första var hotellet – som jag redan skrivit flera gånger – absolutely fabulous 🙂 och för det andra så låg det mitt i city med super nära avstånd till mina favorit butiker. Och det passade oss riktigt BRA för vi hade ganska lite tid till shopping eftersom vi skulle till Liseberg.


Jag & Johanna på shopping i Göteborg i lördags. Vi hade precis besökt en favorit butik som heter "Papeterie" där jag shoppat presenter .

Så – jag & Johanna gick på stan ett par timmar när JIG hade businessmöte (hans företag är placerat i G-borg) och här ser ni vad som fick följa med oss hem.


Den söta lampskärmen till Johannas rum ska jag shoppa fot till på Ikea. Doftpåsarna "Laundry Linen" doftar underbart GOTT . Allt från butiken "Grandma’s".

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Göteborgs shopping.”

 1. Madeleine says:

  Älskar just dom kuddarna från Lexington har dock inte hittat dom här i min stad:( Superfina!

  Ha en fin tisdag!

 2. Princess Jessica says:

  Sötnos !

  Precis en sån lampskärm har min sessa i sitt rum 🙂

  Önskar Er en UNDERBAR dag !

  Kramisar 🙂

 3. Linnéa says:

  Oh dom är sååå fina kuddarna. Har dom själv i beige i vår vita soffa underbara!!

  Lexington är ett ljuvligt märke, man kan knappt ¨få nog 🙂

  Kram och tack för en alltid lika fantastisk blogg du förgyller min dag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *