Gott & Blandat.

Allmänt

Check så stylish IKEA påse! helt svart utan loggo (!) den matchar Gucci 😉 och det är kul att shoppa tulpaner då man får 15 st för 59 kr.

För vissa är IKEA = stress, för mig är IKEA = kose tur! och nog är det något magiskt med det stället för det är inte ofta jag kommer under 1000-lappen och ändå köpte jag “bara” diverse förvaring (till magasinen jag håller på att gå igenom..), ljus, tulpaner, ludde etc. (han är smart den där Kamprad).  Sen, då jag köpte en korv med bröd så hände det… jag tog en tugga och aaaaajj!!!! jag kände hur hela såret vid ögat sprack upp (!) FY! så ont. Dagens note to myself: inte gapa så stort! 😉

Det är inte ofta jag köper det norska magasinet KK  (nr.7) men idag hände det och vilken bra idé det visade sig vara för det är en 4-sidor sak om de underbara Chill Norway girlsen. 

…på tal om tulpaner… jag tycker egentligen att de är som finast då de ser ut så här som de på köksbordet gör just nu.

Om du ska ge bort en present till en liten prins (de finns med riddare etc.)  eller prinsessa så är dessa stämplar från Sprell ett tips! (pris ca 130).

Nu ropar Johanna på mig så dags att gå tillbaka till soffan och fortsätta sortera / gå igenom magasiner.  Hjärtat är tyvärr riktigt dålig, super förkyld med hosta så hon ligger hela tiden och sover mest… Men innan jag går till soffan måste jag tipsa om en BRA låt, nämligen den HÄR.

Njut din dag! 🙂

P.S ca 5 tim kvar till Melodifestvialen. Wiiieee!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Gott & Blandat.”

 1. Lena i Uppsala says:

  Gó Lördag!
  Håller med dig om att det är mysigt att gå på IKEA och få känslan att man får mycket för pengarna. Var den svarta bagen från IKEA? – Snyggare än den klassiska blå med blå-gula handtag…

  Finaste tulpanvasen – Alvar Alto, har en likadan med tulips i. Blir härlig vårkänsla av dem.

  Njut lördagen och ladda för musikafton – hoppas den bjuder på lite godbitar.
  Kram,
  Lena
  Ps. Hämtade ut rekat brev med vackert smycke i från Kyss Johanna idag… TACK!

 2. Lena-
  Glad lördag till dig också fina du! och tack för mejl + förlåt att jag inte svarat (vart tar tiden vägen?). TOPPEN att din flotta vinst kommit fram och att du är nöjd 🙂 (de hade postat en till dig för länge sen som måste ha kommit bort i posten? så detta är den andra de sender). Ja, IKEA påsen är köpt på IKEA för 9 kr 🙂 och tulpan vasen är verkligen den finaste. Jag har lust på en till.. för ingen annan formar tulpanerna så vackert ! Önskar dig en underbar weekend och en härlig mello-kväll! KRAM! 🙂

 3. Anna i Kalix says:

  Ja, visst är han smart Kamprad. På IKEA hittar man alltid något “bra att ha” 🙂

  Håller på och förbereder inför schlagerkvällen här! Har precis marinerat kycklingen (blir kycklingspett) och nu lyssnar jag igenom låtarna. 🙂

  Hoppas Johanna mår bättre snart! Stackars liten!

  Önskar dig en trevlig schlagerkväll!
  Kram

 4. Christina says:

  Då kan ju vi nästan dela på tulpanerna, jag har dem första dagarna & du sen. När de ser ut så som på din bild, då slänger jag mina – tycker de är som finast de första två dagarna!

 5. Anna i Kalix-
  Åh vad gott det låter med kyckligspett! och vilken bra idé att lyssna igenom låtarna. Tack för det tipset! det ska jag genast ta och göra. Happy lördag till dig! Kram! 🙂

  Christina-
  Ha, ha Perfekt deal. 🙂 Trevlig helg!

 6. Nina says:

  Tulpaner är en av de blommor som fortsätter att växa i vasen, jag tycker också att de är finast så där. Jag brukar lägga dem i en skål så får det ringla sig runt och gärna med något flyt ljus i mitten.
  Trevlig lördag

 7. Mirva ♥ m. -04 & -05 says:

  Den där tulpanvasen fr Alvar Allto väntar på mig hemma hos mamma i Finland, hon har shoppat den för ett bra tag sedan men vi har inte haft möjlighet (tid!) att ses på länge… men den som väntar på ngt gott… 😉 Däremot använder just nu mycket SIA-vasen (du har en likadan!).

  KRAM Mirva

 8. Sofia says:

  Tulpaner är som finast på bilden =)

 9. Emma says:

  Hej!

  Jag tyckte så synd om dig när du skrev att du fick ont i såret av IKEA Korven :(.
  Krya på dig och lillan!
  Kram trogen läsare i Bærum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *