Gott & Blandat.

Allmänt

Det blev inte tillfälle att knipsa någon dagens idag så jag bjuder på en inspierande outfit som jag hittat på nett istället.  Älskar stilen !

Vi har firat Sveriges dag med middag nere på Aker Brygge i kväll enligt önsk från lilla J och det är alltid lika härligt att vara vid vattnet. Love it !  Nu står flaggan på soffbordet, ljusen är tända och jag myser med ett glas vitt och Runway Project också kom jag på att jag kanske var lite otydlig i mitt förra inlägg. Jag är inte ute efter att anställa någon, utan söker dig som kan hjälpa mig med diverse webdesign uppdrag så – om du är flink på webdesign och vill ta xtra uppdrag så får du gärna höra av dig ! Kanske du tex är nyutexaminerad från skolan och behöver uppdrag för att samla referenser ?  Då har du chansen nu ! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Gott & Blandat.”

 1. Jennifer says:

  Lät dom en riktigt bra dag! Hoppas kvällen blev skön. Kram Jennifer

 2. Lovely! Undrar om man själv skulle se ut som en julgran med allt tingel tangel.. 😉 hii
  Hoppas du inte haft alltför mycket hemlängtan idag! 😉

  Kram Tess

 3. Veronica says:

  Ja förstod hur du menade. Och det hade absolut varit en super kul grej har pysslat mkt med webbdesign tidigare och har precis avslutat en digital bildhanterings kurs med bra betyg. Synd att jag inte hunnit flytta upp än. 🙂
  Kram kram

 4. Christina says:

  Fantastisk inspo med det bilde!! ELSKER stilen!! 🙂

 5. Lina says:

  OMG så snyggt!!! Mer guld till folket..eller till oss kvinnor i a f;-)

  Kram Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *