Gott & Blandat!


Inspierande "gästrum" i fräsch New England stil.

Phuket , måndag kl. 00.45 natt mot tisdag..

Tiden går så extremt fort när man sitter och surfar.. helt otroligt! Jag hade verkligen bestämt mig för att somna före 24 men den planen sprack ju för länge sen 😉  Så -ny plan = före kl. 01.!

Den här tiden på året är det många som planerar renoveringar av hus & sommarstugor och om jag hade en liten stuga vid vattnet så skulle kanske mitt gästrum se ut ungefär så här?  Det är så snyggt med det vita också alla marina detaljer som lilla fyren, kudden och snyggaste Lexington överkastet med stjärnor. Jag är SÅ svag för stjärnor, tycker alltid det är snyggt!


Så här såg föresten gästrummet ut i en av lägenheterna jag bott i. 🙂 Där gick också allt i blått, vitt & rött och sängen är min favvis, jag köpte den på R.O.O.M. då jag flyttade till Stockholm -95. Jag surfade in hos H&M i kväll och den här bilden var riktigt snygg och ser absolut inte ut att komma från H&M utan från något dyrt lyxigt varuhus tycker jag….  H&M är DUKTIGA och som svensk kan jag bli så stolt över deras framgångar i världen 🙂


Och på tal om snyggt & framgångar… Här har vi en gravid Angelina med 2 av sina kids på prommis i syd Frankrike. Jag tycker att det är så fint då man klär sig matchande. Men inte när det går till överdrift så klart – som att hela familjen kommer i likadana Adidas overaller 😉 – utan då man bara har "tänkt till lite". Som här tex. alla har svart och det ser bara FAB ut.!

Det blev lite "Gott & Blandat" som avslutning på dagen och de godisarna fick man föresten köpt på Sunwing 😉

Nu är det bäst att jag "pinnar på" (som vi säger i Luleå..)  här om jag ska hinna ligga ner under sköna täcket före kl. 01 så jag får helt enkelt säga TACK för idag och avsluta med att önska dig en härlig kväll.

God natt & Sov gott från ett blåsigt Phuket ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Gott & Blandat!”

 1. Matilda says:

  Snyggt, snyggt, snyggt till alla bilderna! Nattinatti på dig:)

 2. Amalia says:

  Ååå härligt med Phuket! Hoppas du har det najs!

 3. New England-stil är ritkigt snyggt!

 4. Anna says:

  Hej Gizmolina! Jag läser din blogg flitigt då det är så häftigt att läsa om ditt liv i Thailand och din otroligt goda smak! Vi har väldigt lika smak, det du visar passar mig helt och hållet! 🙂 Jag har en liten fundering gällande vädret i Thailand. Vi är två familjer som tänker åka över påsk nästa år, alltså i slutet av mars och vara borta tre veckor. Vi tänker börja med Koh Lahnta för att sedan se vad som händer. Men hur är vädret? Förstår att det är regnperiod eller i början i alla fall. Är det jobbigt varmt och fuktigt? Vi kommer att ha fem barn med i åldrarna 3,5 år till 11 år. Hur reagerar Johanna? Tycker hon det är jobbigt?

  Stort tack på förhand för din hjälp och hoppas att du får en underbar sista tid! Jag fortsätter att flitigt läsa din blogg!

  Många kramar Anna från Värmland

 5. Imse says:

  Åhh vilken fin bild (på inredningen) så skulle jag också vilja ha det. Måste man vara medlem för tat ha en sån snygg blogg som du?

 6. sanny says:

  gilla det där första gärstrummet, den andra också såklart 🙂

 7. Elisabet says:

  åh man blev ju inte liiite sugen på att resa iväg när man läser din blogg 🙂 njut av solen och det vackra phuket..

  Ha det bäst

 8. Mini says:

  God natt och sov gott från Helsingborg. 🙂

 9. angelica says:

  HaHa, va kul att du skriver det där om adidasoverallerna.. Jag var o minigolfade i söndags, o familjen efter oss var alla klädda i matchande adidaskläder.. HaHa! En klass för sig =)

  Tack för en kul blogg =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *