GOTTA LOVE THE W.E.E.K.E.N.D.!

Allmänt

Underbara pioner och dagens reminder / pepp.

Gooodmorgon sweeties!

Igår låg min mac och sov hela dagen och jag ville inte väcka henne så efter en spontan utekväll med mina FAB killar på fredag så passade jag på att chilla på terrassen, grilla lunch, ta en tur till Aker Brygge med bästa girlsen, och hänga på gården hemma hos kära vänner istället för det gäller ju att passa på att njuuuuuta dessa v.a.c.k.r.a. dagar!  Alltså vilket väder vi har?!? Det känns som att vi hamnat på Mallis! och jag älskar det!  Sen gör det ju inget att det är lång helg också med lyxigt lediga dagar utan skolstress.

Och det är bara jag och Gucci som är hemma här på morgon för jIG är på jobb och hjärtat är på sleepover hos en söt vän. Så här sitter jag, i shorts + linne och ska passa på att få gjort en del innan hjärtat kommer hem.  Sen, i eftermiddag, väntar dansövning inför helgens föreställningar. Det är Alice, på Sandvika teater, som Johanna ska vara med i och det är öppet för alla! (man köper biljetter på baerumkulturhus.no)  och företällningarna är kl. 15 + 18 både lördag & söndag så detta blir en helg fylld av dans och väldigt mycket körande fram och tillbaka till Sansvika…  Men Johanna gleder sig massor och det är huvudsaken!

Snapshot från terrassen där jag precis riggat upp med min nya fina beachtowel på solstolen så nu vet ni var ni hittar mig då jag postat detta inlägg 😉

Korall/fersken är mitt nya rosa.

Älskar mina nya vita snyggt slitna jeans-shorts från Lindex

Bäst jag tar tillvara egentiden nu girls så jag önskar dig en magisk dag fylld av solsken & härlig energi!!!

Och du – make it happen! 😉

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “GOTTA LOVE THE W.E.E.K.E.N.D.!”

 1. AngelicaE says:

  Ja men, guuuuuuud vilken härlig färg!!! Älskar korall och gärna turkost på sommaren!

  Finfint har du gjort det med alla blommorna på terassen också! Det borde jag också göra här hemma, men hur ska man hinna… skrattar Solen skiner ju mest hela tiden och det är otrolig stressande, fast på ett bra vis!

  Kraaaaaaaaaaaaam och njut av fredagen, sötaste Miss G!!!

  Angelica

  • gizmolina says:

   Tusen tack för härligt underbar feedback Angelica! 🙂 Jag älskar också korall, färgen känns så fräsch! Och ja, visst kan man bli sol&fix-stressad men det gäller att coola ner och ta en sak i taget. Sommaren är ju lång!

   Önskar dig den bästa veckan och en magisk juni! Kram!

 2. Charlotte says:

  Vilken härlig terass ni verkar ha! Jag tänkte köpa Hortensior till vår altan men hur står de sig? Måste man vattna dem jätteofta? Inne tycker jag de behöver vatten varje dag 🙂
  Kram!

  • gizmolina says:

   Tusen tack Charlotta! 🙂 Ja, alltså hortensian är ju heeelt hopplös för den är sååå törstig hela tiden… så jag vattnar nästan varje dag. Men dessa stora köpte jag för bara 150 kr / st så jag tänker att det inte är någon krise om de inte överlever hela sommaren 😉 (kostar mindre än en bukett blommor).

   Njuuut de vackra dagarna! Kram!

 3. Visst är det härligt med ledigt 🙂
  Vilken snygg bikini överdel, härlig färg.
  Hoppas du får en strålande fredag kväll.
  Kram

  • gizmolina says:

   Ja, helt underbart härligt har det varit med långhelg! 🙂 Och så kul att du gillar bikinin! jag tycker inte att det är så lätt att hitta bikinis med bra passform men den här var riktigt bra!

   Hoppas att din helg var magisk och att du får en riktigt fin vecka! Kram!

 4. Kristine says:

  Supre bilder 🙂

  Nydelige farger.

  Herlig med sommer og helg 🙂

  Nyt kvelden og helga! Flotte bilder. Håper Toms event var bra 🙂

  Klem Kristine 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack för härlig feedback Kristine! 🙂 Och ja, alltså det där TOMS eventet var ju bara sååå vackert och bra. Ska blogga saken senare så häng med… !

   Önskar dig den bästa starten på juni! Klem!

 5. Kari says:

  For en nydelig leilighet dere har kjøpt dere og for en beliggenhet i Oslo. Så heldig du er som eiger en så flott leilighet. Nydelig balkong og utsikt.

  Utrolig fine farger du viser på bilda.

  Blir så inspirert av deg. Er ikke flink til å legge igjen en kommentar, men i dag bare måtte jeg.

  Kari 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för fantastiskt fina ord Kari! Jag blir så enormt glad då jag får hör att jag inspirerar! 🙂 Och ja, den här lägenheten, och framförallt terrassen är bara helg magisk, men – vi äger den inte, vi leier.

   Njut de vackra dagarna och tack igen för den fina kommentaren! Klem!

 6. Maria says:

  Hej!
  Vilken jättefin handduk! Var har du köpt den?

 7. Anne says:

  Så fint…vad är det för märke på handduken och bikinin/vart har du köpt det? Letar som en tok efter snygg bikini.

  Trevlig sommar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *