GOTTA LOVE THE WEEKEND!

Allmänt

Snapshot i köket runt kl.07.45. Love tulpaner!

Gooodmorgon fina bloggläsare!

Solen strålar, ryggen känns liiiite bättre (thank god!) och en glad Johanna leker med sina Monchhichis samtidigt som jag checkar insta. Det är ju fantastiskt kul med instagram tycker jag, miljoooner gånger festligare än Facebook. Om du inte redan följer mig där så heter jag : gizmolinas. Men!!! i.n.g.e.t. slår att blogga. Jag älskar verkligen min blogg och den har alltid prio 1. bland sociala medier! 🙂

Jag har som vanligt på Nyhetsmorgon i bakgrunden (ser fram emot intervjun med Elin Kling kl.10.15) och en av dagens planer är att hela familjen ska åka till IKEA för att shoppa garderobskåp. Men jag tror det när jag ser det för det har aaaaaldrig hänt. Jag och JIG har aldrig varit där tillsammans (jag åker alltid dit ensam) så detta blir ju bli vääääldigt intressant… för IKEA-shopping-testet ska man ju egentligen göra ganska snabbt efter att man mött varandra men vi har väntat typ 8,5 år 😉

Vi ä.l.s.k.a.r. våra mysbyxor från Chill Norway. Skönaste som finns! De åker på så fort vi kommer hem från skola/jobb och var på hela fredagsmyset… och ja, mina är på nu också… love, love, love them! 

Byxorna är härligt rosa. De har helt perfekt passform och uppfyller alla min önskningar på hur ett par mysbyxor ska sitta.  De blir helt klart dagens shoppingtips!  

 

Ska ta och hoppa i duschen nu för planen är att vi ska komma oss iväg ganska snart…..

Önskar dig den härligaste dagen fylld av vackert solsken!  🙂

KrAmAr!!!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “GOTTA LOVE THE WEEKEND!”

 1. Titti says:

  Blir kul att höra om IKEA-trippen…..var på IKEA i Bangkok i januari…..hamnade på enorma shoppingcentrat Mega Bagna som det ju var oroligt inne i Bangkok.
  Trevlig lördag.
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Ha, ha, jag tycker själv att det bli kul att se hur IKEA turen går…. JIG har redan frågat om vi inte helt enkelt bara kan klicka hem allt på nett så vi slipper ta turen…. 😉 IKEA i Bangkok har jag aldrig varit på , men jag släpade med en del IKEA saker när vi inredde vårt hem i Phuket.

   Önskar dig en underbar lördag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *