Grattis Alexandra!


Här har jag på mig vinsten som ska postas till Alexandra.

Nu har jag ÄNTLIGEN utsett en vinnare i min "weekend tävling".  Bättre sent än aldrig… 😉

Den här gången hade jag fått SÅ enormt många fantastiska tävlingsbidrag att det var helt omöjligt för mig att välja en vinnare eftersom jag tycker att ALLA förtjänar att vinna så till slut sa jag till JIG: "pick a number mellan 1-169" och det nummer han sa var detta inlägg:

Postat av: Alexandra

Tar chansen och lägger en kommentar hos dig..brukar dock inte ha turen att vara den som vinner..men som man brukar säga..försöker man inte så kan man inte lyckas!:)Jag tycker att du är toppen Anna-Stina..fastnade här efter mitt första besök hos dig..på något konstigt sätt så känns det som att man har lärt känna dig och söta Johanna..haha är alltid lika nyfiken och se vad ni har för er:) Jag har inte barn än..men blir väödigt sugen när jag ser dig och Johanna!Vad det nu har med klänningen och göra..så hur som helst så ÄLSKAR jag din stil och klänningen är FAB!!Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördags kväll!!
Kram!!


Vinsten: klänning & halsband från Thailand.

STORT GRATTIS till vinsten Alexandra ! 🙂 Jag är glad över att du skrev "försöker man inte så kan man inte lyckas" och din vinst här bevisar hur sant det är ! 🙂 Mejla mig din adress till: gizmolinas@hotmail.com så kommer paketet i posten.

TACK – igen –  för alla tävlingsbidrag ! som jag skrev tidigare så förtjänar ni alla att vinna.Jag kommer att leva länge på alla fina kommentarer och ni inspirerar mig verkligen big time !

♥ Kram ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Grattis Alexandra!”

  1. karin says:

    Stort grattis till dig Alexandra.

  2. Grattis till vinnaren! 🙂

  3. Du ser att det lönar sig att försöka..

    Grattis till vinsten//Nettis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *