GRATTIS ALLA FAB MAMAS!

Happy new week mina darlings! 

Vilken helg! Så mycket härlig dans på en och samma gång också en morsdag på det! och det var minst lika fantastiskt att se den sista föreställningen igår som det var att se den första.  Johanna strålade verkligen och som jag skrev tidigare så är det här den bästa dansföreställning jag har sett! Men nu är det färdig dansat för den här terminen för helgens föreställningar var “the grand finale” men – de kör en vecka dans på Dansmagasinet första sommarlovsveckan så Johanna dansar då, men alla vanliga träningar är avslutade. Och det är ett tecken på att det går fort mot sommarlov !

Tänk – nästa onsdag är det skolavslutning och dagarna dit är fyllda av festligheter så nu kommer det bara att säga POFF! så är grundskolan över.  Och idag fridag p.g.a. att lärarna har planeringsdag och i morgon “dagsverke” så då är också J hemma (och jobbar för att tjäna pengar till Djuane Primary School i Sydafrika). Vi njuter med andra ord fortfarande en riktigt lång och härlig helg och det passar J perfekt med fri idag så att hon kan återhämta sig efter hektiska dagar.

Och igår firade vi morsdag efter dansen! Först var mamma, H och min bror med och såg föreställningen och sen kom de hem till oss. Vi startade med bubbel ute i solen på terrassen och sen åt vi middag inne i ljusgården. En riktigt trevlig kväll och det känns alltid så fint att få fira min älskade mamma Stina! Sen blev jag firad jag också av mina älskade J men vi ska fira lite mer ordentligt då vi är samlade alla 3. 🙂

 

Alla fantastiska mammor förtjänar att firas varje dag men då det är morsdag så är det kul att bli lite extra uppmärksammad så jag hoppas att alla ni super FAB mamas där ute vaknade med ett extra stort smil idag efter gårdagens Mors Dag! 

 

Tänk att jag har äran att få vara mamma till världens finaste, snällaste, vackraste, mest omtänksamma och sprudlande Johanna Alexandra!  Det är en FEST att få dela livet tillsammans med dig och jag är så obeskrivligt stolt över din unika drivkraft i allt du tar dig för. Fortsätt att vara precis som du är hjärtat och alla din drömmer kommer att slå in… !  Älskar dig mer än ord kan beskriva. ♥♥♥

 

Och min älskade mamma som betyder så mycket för mig!  Jag missade tyvärr att fota igår men hittade den här, från då mamma var ung. Mamma – jag älskar dig ! ♥♥♥ och tusen miljoner TACK för de vackra blommorna som Johanna fick igår. 

 

Nu när skolavslutningarna närmar sig så vet jag att ni är många som efterfrågar tips på presenter! Så jag dök ner i mitt arkiv och så här såg de presenter som vi gav till Johannas mentorer ut förra året.  Jag fick feeling på lila och därför var det lite kul att det sen blev “årets färg” 2022. 

 

Jag fyllde en picknick korg med servetter, en notatbok (där de kan samla idéer till höstens undervisning eller skriva sommardagbok…) och en badhandduk som även passar perfekt som picknick filt. 

 

Nu fångar vi den här dagen och fyller veckan med härlig feelgood! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

54
Kategori: Allmänt, Sommarpresent tips! | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *