Grattis årets blogg-mama.

Allmänt


Därför vann hon:
Ingen kunde väl ana att denna sångfågel som stått på musikalscenen sen barnsben var så grym bakom tangentbordet. Redan från dag ett klev hon in som en fullfjädrad bloggare och förde snabbt upp vår besöksstatistik till oanade höjder. Hennes liv som fyrabarnsmamma både berör och förför – en mer ambitiös mammablogg har varit svår att finna. Grattis Pernilla Wahlgren – och fasiken vad du är rolig!

 
Vad är väl Nobelpriset mot magasinet mamas mama priser?! 😉 Jag såg precis att Pernilla Wahlgren vann priset som årets blogg-mama på kvällens gala. KUL ! 🙂  Själv gillar jag hennes blogg jätte mycket och tycker att det är så fantastiskt av en så känd person att bjuda så mycket på sig och sitt privatliv.

Nej, nu är jag så trött att jag håller på att somna här jag sitter så jag ska omgående gå raka vägen till sängen och sova . 

Tack för idag och tack för alla fina kommentarer. You make my days ! 🙂

P.S tyvärr tycker jag att fel barnklädesdesigner vann i kväll.. önskar att Howtokissafrog vunnit !

God natt kram! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Grattis årets blogg-mama.”

 1. annika says:

  Pernilla är verkligen toppen kul att hon vann!

  sov sött , kram

 2. Josefine says:

  Ne usch. Jag tål inte Pernilla, kan man bli barnsligare?! Hatar reklmanen…"hej mamma, jag har precis färgat håret." hoho, ofta. fy och usch, tål inte.

  Tack för mig.

 3. JEnilita says:

  Oh ja! pernilla e grym! har du sett hennes garderob med?? Sjukt snyggt hänger där inne! Ja läser din blogg varje dag som många andra.. MEn nu åker jag till hongkong om några timmar kommer sakna att klicka in här varje dag! ddu inspirerar så himla mycket och verkar vara en så varm människa och bra mamma! ha en fortsatt bra december!

 4. sara says:

  ja, hon är lika inspirerande som du. och vilken st son hon har!!

 5. HannahSthlm says:

  Jag gillar Pernilla! Verkar vara en underbart sprudlande mamma & person och så har hon ju en toppenblogg också:)!

 6. Angel says:

  ja grattis till pernilla

 7. Elin says:

  Njae jag är inte något riktigt fan av Pernilla. Tycker inte att hon känns äkta!

 8. annika says:

  Jag tänker inte tvinga nån att gilla Pernilla men jag kan lova er att hon är äkta och kan bjuda på sej själv .Det är en jätte gullig tjej! kram

 9. Alinde says:

  Jag uppfattar Pernilla som en söt, glad och väldigt stark kvinna! Jag gillar hennes blogg, för där har hon även visat att hon har humor! =)

 10. Alinde says:

  Jag uppfattar Pernilla som en söt, glad och stark kvinna. Genom sin blogg har hon även visat att hon har humor! =)

 11. Carin says:

  Snälla kan jag få hennes bloggadress?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *