Grattis Hanna & Josefine!

Nu är det ÄNTLIGEN dags för mig att presentera vinnarna i tävlingen! 🙂

Men – först vill jag säga TACK ! till alla 101 som tävlat och TACK för rörande historier och fina ord. Som vanligt så känner jag att ni alla förtjänar att vinna så det är inte lätt för mig att utse 2 vinnare men nu är det gjort.


Vinsten är denna fina prinsessetavla från Petrifiedinpink som passar perfekt på barnrummet, som dop-present, som present till en nyfödd och självklart även som julklapp till någon prins eller prinsessa !


Som alternativ till prins/prinsessekronan finns denna tuffa bil.

Vinnarna har tävlat på min blogg flera gånger utan att vinna och de har skrivit både kommentarer och mejl till mig över en längre tid och eftersom jag brinner för "kundlojalitet" så var det helt enkelt deras tur att belönas den här gången 🙂

And the winners are:

Postat av: Josefine,Blekinge

Vi börjar äntligen bli färdiga med vår sons rum, ska bli skönt att kunna ha hans kläder/saker lite mer samlade + att det ska bli så kul att inreda det såklart! Han är 5 månader så det dröjer ett tag innan han "flyttar in" på riktigt, men en så fin tavla vill han säkert ha! (Jag tycker i alla fall den var jättefin!)
Vi vill såklart vinna en prins/prinsesskrona, jag vill inte dela upp i pojk – flickkategori!
Håller tummarna!

Postat av: Hanna

Prövar min lycka på denna tävling denna gång! Min son har blivit biltokig och den fina tavlan med bilen skulle passa perfekt i hans nya rum som han snart ska få! Vi håller på renoverar vårt nya hus(som jag berättat förr)och bor sen 1 okt hos min svärmor i väntan på inflyttning. Märker på min son att fast han trivs bra hos farmor så är det lite konstigt för honom att vi "aldrig åker hem", och att hans rum och saker är plötsligt "borta". Svårt att förklara för en pojke som fyller två i januari. Ska bli så härligt att få visa honom hans nya rum med alla hans "gamla" leksaker! Och denna tavla skulle som sagt passa perfekt där! Kram/Hanna

2008-10-22 @ 20:31:02
URL: http://hannakarolina.blogg.se/

Stort GRATTIS Hanna & Josefine !

Mejla mig era adresser samt vilken färg ni önskar på tavlan till: gizmolinas@hotmail.com 

 ♥ Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Grattis Hanna & Josefine!”

 1. jenilita says:

  grattis till er som vann:)

  det är 57 dagar kvar till julafton, vilken av dessa 3 julklänningar hade du valt?

 2. Andreas says:

  snygg blogg 😀

  kika gärna på min om tid finns 😀

 3. Lamilla says:

  Kopierar in min fråga för tredje gången:

  Hej! Jag passar på att fråga igen: I vilka butiker kan man hitta Juicy-mysdresserna någonstans? Vill ha en i rosa;). Kram på dig, världens bästa bloggerska:).

 4. Alina says:

  Godnatt på dig!! 🙂

 5. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Lamilla-

  Jag har svarat dig i ett tidigare inlägg om du går tillbaka och tittar ! 🙂 Jag har shoppat mina juicy dressar här i Oslo (de finns på Tatler och hos Hassan & Den Dama) och i New York. I Stockholm finns de bl.a. på NK. Klart du ska ha en rosa ! Happy shopping ! Kram och TACK för fina ord. 🙂

 6. Hanna says:

  Å vad GLAD jag blev nu!!!! Tack AnnaStina, ska maila dig adress m.m! Dagen blev plötsligt väldigt ljus!Kram/Hanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *