Grattis min Gizmo ängel!

Allmänt

168397-1566
Här är jag och min världens bästa personal på en kundkväll i min butik våren 2006 då jag var höggravid med Johanna. Från vänster: Hanne, Kjerstin, jag och till sist, födelsedagsbarnet: Marianne!

Stort GRATTIS på din dag Marianne! 🙂 Jag hoppas att mitt sms kom fram för här på bloggen är jag tyvärr 1 time försenad 😉  För mig kommer du för alltid att vara en "Gizmo ängel" och jag hoppas att din födelsedag blev helt fantastisk.

Jag får även passa på att gratta mia kära vänner Nanna &  Maud som också fyllde år den 24:e! Hipp, hipp, hurra!! 🙂 Maud – jag hörde att du har flyttat hem från Singapore? Vi måste mejlas! Och Nanna – en lunch en dag?!

NU ska jag gå raka vägen till sängen och sova 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Grattis min Gizmo ängel!”

  1. Tobias says:

    Go natt 🙂 men jag säger go morgon nu ;D

  2. AnnaStina says:

    och nu säger jag: ha en bra dag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *