GRATTIS min prinsessa!!

Allmänt

168397-574
Här är min prinsessa 2 dagar gammal…

Idag har min älskade Johanna NAMNSDAG i Sverige + att hon blir 11 månader! 🙂  Det känns helt galet att tiden gått så fort men samtidigt så känns det såååå länge sen som hon låg så där liten på sjukhuset och sov…

Just nu sover hon också och jag hoppas att hon inte ska vakna av att oljud för utanför våra fönster "regnar det stenar" idag, tror de håller på med taket idag…. Känns som lite dålig planering att de drar igång med precis DET jobbet en lördag morgon strax före kl. 09.

Jag skulle gärna sova lite mer jag också men jag väljer att passa på att få min "lyxiga morgonstund" som inkluderar en dusch i lugn och ro och förhoppningsvis även dagens tidningar & frukost. 🙂 Jag är ju som ni vet galen i blader (magasiner) och min JIG han kompletterar det med att vara galen i tidningar så varje morgon har vi Aftenposten, Finans Avisen & Dagens Næringsliv och sen köper han alltid Dagbladet & VG. Så – vi missar inte många nyheter i vårt hem vi inte! 😉 Själv håller jag mig oftast till Dagens Næringsliv, tycker den är mest intressant också är den ju rosa… 🙂 (i Sverige heter den "Dagens Industri").

Önskar er alla en UNDERBAR lördag!
Njut ledigheten och unna dig något du vill ha idag ! 😉

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “GRATTIS min prinsessa!!”

 1. Emma H says:

  Vilken sötis, det ser ut som om hon var lång när hon föddes?
  Trevlig helg!

 2. AnnaStina says:

  Tack! 🙂 Hon var “normal längd” då hon föddes, 52 cm. 🙂 Ska bli jätte spännande att få veta hur lång hon är nu? då vi ska på 1-års kontrollen. Önskar dig också en trevlig helg! 🙂

 3. Josefine says:

  Å stort grattis ifra oss. Kram

 4. Jessica says:

  Tack underbara anna-stina! I natt när vi kom hem från två veckors semester ligger den underbart fina hello kitty tröjan i lådan!
  Gjorde mig så glad mitt i natten trots trötta ögon!
  Ha en underbar helg

 5. Yasmin says:

  Har följt din och josefines blogg ett bra tag , ni båda två har riktigt mysiga bloggar och så söta
  ungar , nästan så att man själv blir sugen på ett litet barn.
  Trevlig helg på dig, kram

 6. Åh tänk vad tiden går! Hon Johanna ser så lång ut som nyfödd, hur lång var hon när hon föddes? I den bilden visste hon inte än att hur rosa & underbar hennes liv skulle bli… kram!!!

 7. lea says:

  Hej Anna Stina!
  Läste just “ung mamma 15” blogg.Kolla så ska du få se världens sötaste vagn som Johanna skulle ha en dockvagn i trä rosa med guld krona på.Kram

 8. Sofia says:

  Hej!
  Skrev till dig för ett tag sen då jag gillar Johannas rum så mycket! Du lovade att ge mig lite tips osv men hittar inte din mailadress? Min är i allafall sofiasabel@hotmail.com
  Kram kram!

 9. Grattis på namnsdagen, Johanna!
  Vore kul att få läsa lite mer om den dagen då Johanna föddes. Förlossningsberättelser är alltid lika fascinerande att läsa.

 10. AnnaStina says:

  TACK SÅ JÄTTE MYCKET för alla era fina kommentarer! Jag blir jätte glad! 🙂 🙂 Och TACK Lea för tipset om den rosa vagnen! Jag såg den jag också på hennes blogg och den ska shoppas till veckan för den var ju hur prinsessig som helst! 🙂 Och “en mamma babblar” – jag ska ta och försöka skriva lite om dagen då hon föddes vid tillfälle 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *