Grattis “Odd Molly”!

Allmänt


Foto Hello Moss. Bilden med brudklänningen är från Odd Mollys spring/summer -09 show.

Jag är SÅÅ glad över att Odd Molly vann Guldknappen för detta pris förtjänar de verkligen så duktiga som de är ! Och jag är både stolt & glad över att jag fick äran att sälja deras flotta kläder i min butik. Odd Molly gör kläder man blir glad av ! 🙂


Karin Jimfelt-Ghatan, designer & ägare. Och en sak är säker: hennes klänning blir en "best-seller" för SE så snygg!! Den hamnade precis på min önskelista 😉

Så här löd juryns motivering:

"Årets Guldknappenvinnare är mer än ett klädmärke. Det är ett begrepp, en egen tidlös stil. Ett bevis på att modesagor kan bli sanna. Vinnaren har omvandlat känslan av en lugn, skön söndagsmorgon till succékläder älskade av kvinnor i alla åldrar. Hon har sopat mattan med konkurrenterna både nationellt och internationellt. Vi hyllar Karin Jimfelt-Ghatan för Odd Molly som givit den moderna folkloren ett nytt framgångsrikt ansikte."

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Grattis “Odd Molly”!”

 1. Starmama says:

  Helt underbart att de vann! Och den där brudklänningen… kanske skall jag gifta mig i en sådan 😉

 2. Peggygirl says:

  Ja man blir verkligen glad av deras kläder..! brudklänningen ser helt ljuvlig ut..jag kanske ska fråga maken och vi ska gifta om oss..:-) Ha det gott!

 3. Catrin says:

  Hej!
  Kan någon tala om för mig var jag kan köpa odd molly bröllopsklänning? vet nngn ca pris?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *